Home / Televizoare / Smart Tv Led Philips 32PHH4509 – mini review

Smart Tv Led Philips 32PHH4509 – mini review

Review televizor Philips 32PHH4509

Philips 32PHH4509 este un Smart Tv ieftin din gama de baza a  producatorului . Il recomanda pretul mic si unele caracteristici regasite pe televizoarele din clasa superioara .

Aspect

Diagonala de 81 cm ( 32 inch ) este ideala pentru distante de vizionare cuprinse intre 2 – 3 metri .

Rama televizorului de culoare inchisa este ingusta ( de doar 1 centimetru ) insa in adancime este destul de gros – 6 ,5 centimetri . Are un design clasic fara a iesi in vreun fel din linia adoptata de Philips pe gama de Led si Smart Tv .

Imagine si sunet

Vorbim de un Smart Tv Led din gama de baza si acest aspect se reflecta in calitatea produsului . Imaginea este usor intunecata si nu avem o gama de culori foarte bine lucrata de procesor. Exceleaza in schimb pe imaginile rapide unde este cam singur model de Smart Tv sub 1300 lei cu PMR 200 Hz recreate de procesorul  de imagine . Asta inseamna ca vom avea o imagine mai clara eliminandu-se din tremuratul destul de vizibil pe Led Tv-urile de 50 sau 100 Hz .

Sunetul este decent , Philips 32PHH4509 se aude bine pe reportaje si documentare insa are ceva probleme la muzica mai ales la volum ridicat .

Conexiuni si optiuni suplimentare

Smart Tv –ul Philips 32PHH4509 vine echipat cu USB pentru redarea de filme/foto , slot CI + pentru decodarea canalelor digitale , mufe HDMI si iesire de casti .

Nu lipseste mufa LAN pentru conectarea la Internet si daca cumparam un adaptor separat avem Internet si prin Wi-Fi .

Ca si Smart TV se comporta ok pe browser si pe Youtube dar cam atat . Procesorul Dual Core nu il ajuta foarte mult iar aplicatiile se incarca greu in unele situatii . Vizionarea de filme online din browser este posibila cu putin noroc . Media-playerul de pe USB reda formate ca AVi sau MKV si recunoaste subtitrarile  SRT sau SUB .

Concluzie si pret

Philips 32PHH4509 este unul din acele modele care nu atrag foarte mult atentia dar parca merita cumparate .

Atuurile acestui model  ?  Pai este un televizor Smart Led  cu 200 HZ la un pret de 1100-1200 lei – suna bine nu ?

Are minusuri pe partea de imagine ( nuante , contrast ) si sunet iar ca Smart Tv da uneori  rateuri destul de mari , dar daca ne gandim la ce optiuni avem in acest pret probabil ca merita luat in considerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *