Home / Aspiratoare / Zelmer AQUAWELT 919.0ST, aspirator premium, care si spala covoarele

Zelmer AQUAWELT 919.0ST, aspirator premium, care si spala covoarele

Aspirator cu spalare si filtrare prin apa AQUAWELT 919.0ST

Un aspirator este un aparat electrocasnic destul de ieftin si, raportandu-ne la acest lucru, ne putem da seama ca nici pentru un model de calitate premium nu trebuie sa cheltuim foarte multi bani. Acestea fiind spuse, investitia este totusi una aproape dubla, dar cu siguranta marita, intrucat un aspirator foarte modern este capabil de mult mai multe decat unul clasic.

Zelmer AQUAWELT 919.0ST este un astfel de model, unul care ofera destul de multe utilitati si este capabil sa isi ajute proprietarul sa isi curate eficient casa, lasand in urma sa un aer mai curat, cu foarte putin praf.

La suprafata, aspiratorul pare unul normal, desi este ceva mai mare si mai greu. Spre deosebire de modelele obisnuite, Zelmer AQUAWELT 919.0ST cantareste nu mai putin de 9 kilograme, dar acest lucru este absolut normal, intrucat aspiratorul beneficiaza de o serie de dotari care nu se intalnesc la toate modelele.

Acesta beneficiaza, pe langa sistemul de aspirare uscata obisnuit, si de doua filtre cu apa si spuma. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, dupa ce sunt aspirate, particulele de praf, par si altele trec prin cele doua filtre si doar cele mai fine ajung in sac. Astfel, acesta se umple mult mai greu iar puterea de aspirare ramane una superioara (de 1600 W) pentru un timp cat mai indelungat. In plus, aspiratorul are si un filtru Hepa care intervine intre cele doua filtre cu apa si sac.

Pe langa sistemul de aspirare care este unul deosebit, aspiratorul are si alte functii foarte utile in orice gospodarie. Acesta are si functia de spalare, una cu adevarat binevenita, mai ales pentru cei care isi doresc sa aiba covoare mai curate fara sa depuna prea mult efort.

Asadar, Zelmer AQUAWELT 919.0ST are si un sistem de spalare pentru covoare sau carpete care elimina intr-o proportie rezonabila toata murdaria de pe ele. Din pacate, acelasi lucru nu se aplica si in cazul gresiei sau a parchetului, desi aspiratorul poate sa absoarba apa de pe aceste suprafete.

In ceea ce priveste accesoriile, vei primi peste 10, fiecare cu utilitatile lui. Furtunul este de calitate, dintr-un plastic flexibil fara parti casante, iar tuburile de conectare la perie sunt metalice.

Bineinteles, exista cele clasice, peria obisnuita si accesoriul pentru spatii inguste, dar si o perie rotativa sau turbo pentru aspirarea parului de animale, perie pentru spalare sau duza pentru lichide. Asadar, se poate spune ca acest aspirator este unul multifunctional, foarte util in orice casa. Din pacate, greutatea sa il face un pic mai greu de manevrat, dar daca vrei sa il muti dintr-o camera in alta sau de la un etaj la altul, vei avea un pic de munca.

Concluzionand, aspiratorul Zelmer AQUAWELT 919.0ST este cu adevarat un model de calitate premium, care poate sa fie extrem de util pentru oricine il achizitioneaza.

Poate fi folosit pentru spalarea gresiei si a parchetului, pentru curatarea usoara a covoarelor nu foarte groase si a carpetelor.

Filtrarea poate fi facuta prin apa pentru captarea oricarei particule de praf, sau in sistemul clasic cu sac si filtru HEPA. Pe deasupra, producatoru ofera 4 ani de garantie pentru acest model.

Este si mai scump decat unul obisnuit, dar cu siguranta isi merita banii si isi face foarte bine treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *