Home / Aer conditionat / Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter – review

Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter – review

aparat de aer conditionat cu inverter si autocuratare Samsung ar12jsfncwknze

Samsung este una dintre cele mai cunoscute firme de electrocasnice si electronice si acest lucru se intampla pentru ca mai toate produsele lor se afla printre cele mai bune. Acelasi lucru se poate spune si despre aparatele lor de aer conditionat si, daca in aceasta vara doresti sa iti echipezi locuinta si cu un astfel de produs, poti apela la Samsung pentru a gasi ceea ce cauti. Unul dintre modelele lor mai ieftine, dar totusi foarte bune in comparatie cu cele de la alte branduri, este Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, un aparat cu multiple facilitati, dar nu unul perfect. Totusi, atat timp cat este superior competitiei, nu exista niciun motiv pentru a nu-l prezenta ca atare.

Aspect

Poate ca prezentarea este singurul lucru la care acest aparat chiar sufera. Nu este in niciun caz un model foarte anost ca design, dar cu siguranta se putea mult mai bine. Este alb si potrivit in ceea ce priveste dimensiunile (720 x 548 x 265 mm pentru unitatea exterioara si 750 x 249 x 246 mm pentru cea interioara), dar marele sau minus este lipsa afisajului.

Este adevarat ca are trei LED-uri luminoase pentru afisarea functiilor active, dar in rest trebuie sa apelezi la telecomanda pentru a vedea la cate grade este setat. Nu este o problema care sa distruga experienta utilizarii acestui aparat, dar pentru unele persoane poate sa conteze si asta.

unitate aer conditionat Samsung ar12jsfncwknze

Utilitate si functii

Aparatul este in mod cert unul ceva mai bun si acest lucru se vede si printr-o usoara crestere de pret. Nu este exagerat de scump, dar pentru el trebuie sa platesti mai mult decat pentru produsele unor firme mai putin cunoscute. Oricum, investitia este in mare parte una care merita sa fie facuta si vom vedea si de ce.

In ceea ce priveste capacitatea de racire, se poate spune ca Samsung AR12JSFNCWKNZE este un model mediu, care nu poate sa raceasca mai mult de trei camere. Aceasta este de 12000 BTU (ca si cea de la incalzire), dar daca este apreciat corect si cumparat in cunostinta de cauza, nu au cum sa apara nemultumiri. In acelasi timp, aparatul beneficiaza si de sistemul Inverter care il face sa fie unul mult mai econom.

Are clasa de eficienta A++ la racire, ceea ce este excelent si inseamna ca nu va consuma prea multa energie electrica pe timp de vara. Din pacate, sistemul nu face nimic si impotriva sunetului, acesta fiind putin enervant (cu o intensitate de 58 dB pentru unitatea interioara).

Cat despre sistemele si functiile suplimentare cu care este dotat aparatul, acestea se afla la inaltime. Are atat functie de dezumidificare cat si autocuratare, iar pe timpul noptii intra in functiune modul Sleep. Acesta opreste functionarea cand se ajunge la o anumita temperatura pentru ca somnul locatarilor sa fie unul optim din punct de vedere termic.

O alta functie interesanta este posibilitatea controlarii aerului conditionat de la distanta cu ajutorul smarthone-ului conectat la internet. Poate fi pornit si setat din orice locatie ne aflam, astfel ca atunci cand ajungem acasa temperatura sa fie pe placul nostru.

Este dotat si cu functie de auto restart si ventilare, iar filtrul este unul foarte bun. Fiind unul Full HD, reuseste sa opreasca praful in proportie de peste 90 % si are si utilitate antibacteriana, anti-virus si anti-alergica.

Toate acestea arata ca Samsung AR12JSFNCWKNZE este un aparat de aer conditionat complet, chiar daca ramane unul potrivit pentru locuintele de dimensiuni mai mici. In ceea ce priveste dotarile, este foarte avansat si se bucura de o eficienta termica excelenta. Pretul este un pic mai mare decat la alte produse, dar merita si de aceea recomandam aparatul pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca intr-un mediu mai racoros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *