Home / Aer conditionat / Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 019, elegant si performant

Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 019, elegant si performant

aerc conditionat Whirlpool AMD019 cu inverter

Whirlpool este probabil cea mai mare firma de electrocasnice din lume, iar modul excelent in care isi construiesc produsele s-a transmis cu siguranta si la aparatele de aer conditionat. In plus, americanii mai au un mare avantaj, avand produse la preturi acceptabile, pe care si foarte multi romani si le pot permite.

Asadar, daca vara aceasta vrei sa faci o schimbare in apartament si sa inlocuiesti aerul conditionat sau sa montezi unul pentru prima data, o solutie poate sa fie oferita de Whirlpool AMD 019, un model performant si modern, cu un design foarte atractiv.

De cele mai multe ori, cand spui Whirlpool, spui calitate, numele brand-ului fiind recunoscut in lumea intreaga. Insa modelele lor reusesc sa  arate si bine, iar acest aparat de aer conditionat nu face nici el exceptie. Este dotat cu un afisaj digital, dar si cu acelasi tip de control, avand cu siguranta unul dintre cele mai moderne design-uri din categoria sa de pret.

Performante bune, adaptate perfect nevoilor romanilor

Se stie cum sunt verile de la noi din tara si cate nevoie este un astfel de aparat. De aceea un aparat de aer conditionat trebuie sa fie capabil sa raceasca eficient aerul, dar si sa incalzeasca daca este nevoie. Si cu cat are mai multe dotari, cu atat mai bine.

Cat priveste capacitatea de racire, Whirlpool AMD 019 se plaseaza la un nivel mediu, de 12000 BTU si este capabil sa faca fata unui apartament cu doua camere ( undeva la 30 metri patrati).

Clasa de eficienta energetica este A+, iar sistemul Inverter este responsabil pentru o dozare foarte buna a consumului, dar si a temperaturii. In plus, multumita unei distributii a aerului rece sau cald in patru directii, camerele vor avea o temperatura uniforma.

Asa cum se intampla in cazul multor produse electrocasnice de la Whirlpool, si aparatul de aer conditionat beneficiaza de tehnologia al saselea simt.

Insa in acest caz este un pic diferita, ea fiind resposabila de pornirea diverselor sisteme auxiliare.

Daca umiditatea din camera creste, in mod automat porneste dezumidificatorul iar cand vine seara aparatul raceste mai putin. De asemenea, tot prin intermediul sistemului se poate seta pornirea sau oprirea automata a aerului conditionat sau una dintre cele trei trepte de functionare (racire, ventilare sau aer uscat).

Filtrul este si el unul deosebit, retinand peste 90 % din particulele de praf din casa, dar si diversi agenti patogeni. In plus, aparatul mai este dotat si cu un filtru suplimentar din carbon, care elimina mirosurile neplacute.

Asadar, Whirlpool AMD 019 are toate premisele necesare pentru a fi o aditie foarte importanta in orice casa. Din pacate, kit-ul de instalare trebuie cumparat separat si mai trebuiesc achitate si costurile montarii. Totusi, investitia merita iar daca aparatul este gasit la un pret redus, atunci totul este si mai bine si mai avantajos pentru cumparatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *