Home / Aer conditionat / Aparat de aer conditionat Zantia F Superslim ZF2503.0605.02, Pareri si Preturi

Aparat de aer conditionat Zantia F Superslim ZF2503.0605.02, Pareri si Preturi

Daca erati in cautarea unui aparat de aer conditionat care sa fie performant si care sa va ofere confortul de care aveti nevoie in zilele toride, atunci Zantia F Superslim – ZF2503.0605.02 este ceea ce aveti nevoie. Este un aparat de aer conditionat care poate fi folosit atat pentru casa, cat si pentru birouri. Cei 12000 BTU sunt suficienti pentru a acoperi inclusiv o suprafata mai mare.

Zantia F Superslim – ZF2503.0605.02 – Design

zantia-f-superslim_1

Aspectul este unul placut si atragator. Nu iese in evidenta prin nici un fel de “artificiu” estetic. Totusi, contrastul dintre banda neagra si albul aparatul este unul placut care atrage. Un alt aspect care ne-a placut este si caracteristica slim. Are grosime de 198 mm, asa ca va sta mult mai aproape de perete, devenind in felul acesta mai discret.

Telecomanda este probabil singurul lucru care nu ne-a placut din punct de vedere aspectual. Desi are foarte putine butoane si este usor de folosit, are un aspect ieftin. Ne-ar fi placut aici putin mai multa atentie la detalii.

zantia-f-superslim_2

Zantia F Superslim – ZF2503.0605.02 – Specificatii tehnice

Capacitatea de racire este de 12000 BTU, asa ca poate raci cu usurinta o camera de pana la 75 metri patrati. In plus, ofera si un consum redus de energie, fiind incadrat in clasa energetica A++. Asta inseamna un consum de 2500 W la racire si tot atat si la incalzire.

Tehnologia Super Inverter reuseste sa reduca consumul de energie electrica cu pana la 60%, fata de aparatele fara aceasta tehnologie. Si, in acelasi timp, reuseste sa atinga/mentina mai repede temperatura setata in camera. Fata de alte modele, se reuseste o economie de curent inclusiv in modul stand-by, de pana la 80%.

Zantia F Superslim – ZF2503.0605.02 dispune si de cateva functii inteligente:

  • memoreaza pozitia aripioarelor in momentul stingerii, iar atunci cand il repuneti in functiune isi seteaza directia fluxului de aer conform cu ultimele setari;
  • functia de auto restart ii permite sa isi reia programul setat cu aceleasi setari, in cazul in care apare o pana de curent, sau o deconectare involuntara;
  • functia de auto diagnoza, care poate detecta scurgerile agentului de racire;
  • dezumidificarea, care este foarte utila atunci cand umezeala din camera este ridicata. Se previne in felul acesta aparitia mucegaiului si a mirosurilor neplacute.

In ceea ce priveste filtrarea, Zantia F Superslim – ZF2503.0605.02 vine cu un filtur HEPA, impotriva prafului si a polenului, care reuseste sa capteze pana la 92% din particulele din aer.

Nivelul de zgomot este unul normal pentru un aparat de aer conditionat, atingand valoarea de 54 dB. Ar fi fost de preferat un nivel mai mic, avand in vedere restul caracteristicilor si tehnologia Inverter, insa nu este un nivel care sa deranjeze. In timpul noptii, daca doriti sa lasati aparatul in functiune, pe prima treapta de viteza, nivelul de zgomot nu va depasi valoarea de 29 dB, asa ca nu va deranja somnul.

Concluzie

Zantia F Superslim – ZF2503.0605.02 este un aparat impresionant care merita cumparat. Si, avand in vedere ca temperaturile ridicate aproape  au trecut, acum este momentul sa prindeti cele mai bune reduceri de pret. Momentan poate fi cumparat cu o reducere de 250 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *