Home / Aragaz / Aragaz Campingaz 400 SG

Aragaz Campingaz 400 SG

Vrei sa ai parte de tot confortul de acasa chiar si atunci cand te afli in vacanta? Iti plac deplasarile in aer liber insa simti nevoia sa servesti in fiecare dimineata cafeaua proaspat macinata?

Noul arangaz Campingaz 400 SG ofera unele dintre cele mai neasteptate rezultate reusind sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Multumita tehnologiei inovatoare Xcelerate, aparatul functioneaza ireprosabil indiferent de imprejurari. Spre exemplu, sistemul de aprindere integrat este foarte usor de utilizat. Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru chibrituri atunci cand aprinderea se realizeaza rapid si eficient.

Este foarte usor de transportat si de depozitat multumita aspectului de geanta care o face foarte usor de manevrat. Mai mult decat atat, nu ocupa prea mult loc datorita dimensiunilor reduse ceea ce aduce un mare punct in plus in momentul achizitionarii.

Aparatul este prevazut cu 2 arzatoare cu o putere de pana la 2200 W care satisfac pana si cele mai pretentioase gusturi. Dispune de o autonomie de pana la 16 ore care este mai mult decat suficienta pentru indeplinirea necesitatilor zilnice.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *