Home / Aspiratoare / Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8728/09, 5 l, Tub telescopic metalic, 650 W, HEPA 13, Rosu

Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8728/09, 5 l, Tub telescopic metalic, 650 W, HEPA 13, Rosu

Vrei sa te bucuri de beneficiile unui aspirator performant? In cazul acesta, mizeaza cu incredere pe orice aspirator cu sac Philips si nu vei fi dezamagita. Raportul calitate-pret este unul mai mult decat avantajos, costurile finale fiind unele accesibile oricarui buzunar.

Modelul Performer Expert are o putere de pana la 650 W si o capacitate de colectare de pana la 5 l ceea ce ofera un grad ridicat de manevrabilitate. De asemenea, are un design modern si elegant care atrage privirile celor din jur si care este foarte usor de depozitat datorita dimensiunilor reduse.

Poate fi utilizat cu incredere pe toate tipurile de suprafete ceea ce aduce un mare punct in plus in momentul achizitionarii. Accesoriile au si ele un rol foarte important motiv pentru care producatorii au avut grija ca potentialii clientii sa primeasca tot ce este mai bun atunci cand se decid sa aleaga aceasta varianta. Spre exemplu, duza pentru tapiterie indeparteaza cu succes scamele si firele de par cu un minim de efort.

Philips este una dintre companiile producatoare de produse electrocasnice care a reusit sa revolutioneze piata lansand aparate performante care reduc la jumatate timpul petrecut de gospodine pentru realizarea curateniei. Mai mult decat atat, toate produsele respecta normele europene in vigoare oferind o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *