Home / Aspirator geamuri / Aspirator pentru ferestre Karcher WV 2 Plus, Acumulator Li-Ion, 3.6 V, 0.1 l, Galben/Negru + Recipient pulverizare

Aspirator pentru ferestre Karcher WV 2 Plus, Acumulator Li-Ion, 3.6 V, 0.1 l, Galben/Negru + Recipient pulverizare

Produsul acesta are capacitatea de colectare de 0.1 litri ceea ce este absolut suficient pentru o curatare riguroasa in toata casa iar autonomia sa este de 25 de minute. Vei putea goli foarte usor rezervorul si este absolut ideal pentru toate geamurile clasice dar si pentru geamurile termopan. Acum nu vei mai avea nevoie sa folosesti hartii sau lavete si carpe pentru a sterge si spala geamurile. Il vei putea folosi usor si este modern si foarte accesibil.

Aspiratorul pentru geamuri Karcher este foarte igienic iar rezervorul se va goli simplu si rapid, fara ca tu sa intri in contact cu apa murdara. De asemenea, dimensiunile sale mici si greutatea foarte mica vor elimina efortul depus de obicei pentru a curata geamurile. Se manevreaza foarte usor si extrem de eficient in fiecare spatiu si este absolut ideal pentru curatenia din casa, in masina sau la birou. Are doar 600 de grame deci il vei putea folosi foarte usor si iti va crea o senzatie placuta. Nu are baterie reincarcabila si nici variator de putere iar pretul pare destul de inaccesibil mai ales pentru persoanele care nu au un salariu foarte mare.

Iti recomandam acest tip de aspirator pentru ca poate sa fie utilizat pe mai multe suprafete si nu doar pe geamuri. Il poti folosi pe faianta sau pe gresie, pe mese sau pe oglinzi, in cabina de dus si pe ferestre, pentru vitrinele magazinelor, si va avea rezultate absolut impecabile fara urme. Faptul ca aspirarea are loc electronic va face din toate urmele deranjante care ramaneau de obicei pe toate suprafetele dupa curatare o poveste urata de care ai scapat pentru ca totul va ramane curat si sclipitor.

Stii si tu ca nimic nu este mai obositor decat curatarea geamurilor. Este valabil si pentru posesorii de masini care isi spala des geamurile si parbrizul si in exterior dar si in interior sau despre angajatii din firmele mari care sunt nevoiti sa curete constant geamurile sau vitrinele pentru a arata perfect. Aspiratoul de ferestre prezentat este un produs ideal pentru orice persoana.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *