Home / Aer conditionat / Beko BXEU120, aer conditionat cu instalare inclusa

Beko BXEU120, aer conditionat cu instalare inclusa

Daca vrei o casa mai racoroasa pe timp de vara si inca nu ai montat niciun aparat de aer conditionat, este probabil timpul sa te gandesti la unul. Acestea presupun o investitie, iar consumul nu este unul neglijabil, dar pentru confrotul tau si al familiei tale aproape ca nu exista o solutie mai buna.

Beko BXEU120 este un model destul de modern care vine de la o firma mare. Cu reducerile de sezon, este chiar si un aparat ieftin, dar mai are un mare avantaj in fata competitiei si acesta este montarea gratuita de catre specialistii firmei.

Probabil ca toata lumea cunoaste brandul Beko si stie ca acestia se descurca bine cand vine vorba de electronice si electrocasnice. Nici in cazul aparatelor de aer conditionat firma nu este mai prejos, asa cum o demonstreaza si Beko BXEU120. Iar daca ne gandim ca odata comandat, aparatul va fi instalat in cel mult cinci zile lucratoare de catre oameni trimisi de la firma, avantajele sunt destul de mari. Pe de alta parte, exista si voci care se plang de calitatea lucrarilor, dar si multe care sunt incantate, deci probabil acest lucru tine si de norocul pe care il vei avea in ceea ce priveste echipa trimisa.

Un aparat de calitate, dar care consuma destul de mult

In ceea ce priveste dotarile, Beko BXEU120 este un produs modern si de calitate. Acesta are parte si de tehnologia Inverter, prezenta in cazul majoritatii aparatelor de aer conditionat moderne. Acesta contribuie foarte mult la optinerea si pastrarea unei temperaturi optime pe tot parcursul zilei, fara a exagera nici consumul de energie electrica. Din pacate, nu se poate spune ca aparatul este unul dintre cele mai economice, clasa energetica fiind doar una A.

Capacitatea de racire este una medie, mai exact de 12000 BTU, aparatul fiind destul de eficient. In acelasi timp, acesta se bucura si de cateva sisteme ajutatoare care il fac foarte util. Are timer, ceea ce inseamna ca poate sa fie setat asa cum isi doreste utilizatorul.

Pe timp de noapte intra in functiune sistemul Mod Sleep, care intrerupe functionarea aparatului dupa 8 ore pentru ca temperatura sa nu scada prea mult atat cat dormi. Si nu in ultimul rand, exista si un dezumidificator pentru a alimina umiditatea din camera, iar filtrul este unul special care atrage extrage praful si micro-organismele, protejand in acest fel sanatatea locuitorilor casei.

Cat despre aspect, Beko BXEU120 este un aparat de aer conditionat care arata bine. Multa lume se plange de faptul ca are un cablu de alimentare negru, dar aceasta nu este o problema adevarata. In schimb, are afisaj LCD pentru grade, ceea ce este mereu binevenit.

In final, se poate spune ca Beko BXEU120 este un aparat foarte bun, la un pret corect si chiar mai mult (mai ales daca il cumperi si la reducere). Nu este perfect, dar poate sa fie binevenit in orice casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *