Home / Ghiduri / Beko DBK386WDR+ combina ieftina cu caracteristici foarte moderne

Beko DBK386WDR+ combina ieftina cu caracteristici foarte moderne

Combina frigorifica Beko DBK386WDR+

Alegerea unei noi combine frigorifice tine, la majoritatea persoanelor, de o combinatie de factori. Printre acestia, cei mai importanti sunt pretul, volumul si functionalitatea si, de regula, cele trei merg mana in mana. Pretul redus aduce cu sine si scaderi de utilitate, dar acesta nu este cazul intotdeauna, existand si modele care incearca sa recupereze unele minusuri prin implementarea unor sisteme si functii mai speciale, ajungand in cele din urma la o calitate cel putin decenta.

In aceasta categorie se incadreaza si Beko DBK 386 WDR+, o combina relativ ieftina, dar care ar putea sa se impuna in preferintele clientilor datorita multitudinii functiilor incoporate.

Volumul ofera tot ceea ce ti-ai putea dori de la o combina

Beko DBK 386 WDR+ este un aparat de dimensiuni mari (201 x 59.5 x 60 cm), asa ca era de asteptat ca acesta sa aiba si o capacitate pe masura, atat in cazul frigiderului, cat si in cel al congelatorului. Asteptarile sunt indeplinite, deoarece modelul beneficiaza de un volum total de 331 de litri.

Frigiderul este mai mare, avand o capacitate de 224 litri, suficient chiar si pentru cei care sunt nevoiti sa tina cantitati foarte mari de mancare la pastrare. Acesta este impartit in patru rafturi din sticla si este pravazut atat cu compartiment pentru legume si fructe (luminat cu lumina albastra, pentru ca alimentele sa ramana mai proaspete), dar si cu unul pentru branzeturi. Pe usa mai exista inca 7 compartimente, iar sistemul de dezghetare este unul automat.

Din pacate, aceasta ultima caracteristica nu se aplica si in cazul congelatorului, care trebuie sa fie dezghetat manual. Acesta are un volum de 87 de litri, este impartit in trei compartimente si are o capacitate de congelare de 8 kg in 24 de ore.

Un display inteligent care te scapa de probleme

Dupa cum am spus, Beko DBK 386 WDR+ nu este o combina scumpa. Cu toate acestea, ea are un display LED prin care se poate seta temperatura si modul de racire. Din pacate, acesta este situat in partea superioara a modelului si, deci, greu de ajuns pentru persoanele mai scunde. Asadar, cei de la Beko vin cu un sistem de comanda vocala care functioneaza in cea mai mare parte a timpului. In plus, combina are si un dozator de apa binevenit.

afisaj frigider beko

Si, nu in ultimul rand, clasa energetica a produsului este A+, una buna luandu-se in considerare dimensiunile sale. Aceasta consuma 281 de KW pe an, o cifra acceptabila pentru o combina frigorifica.

Asadar, Beko DBK 386 WDR+ ofera un raport de calitate pret bun, care vine cu siguranta in avantajul cumparatorilor. Ca minusuri, se pot aminti sistemul de dezghetare manuala al congelatorului si lipsa unor sisteme suplimentare precum Multiflow (tot de la produsele Beko). Cu toata acestea, clasa energetica buna si volumul ridicat, dar si existenta comenzilor vocale si a dozatorului de apa fac din acest model unul care ar putea sa merite sa fie cumparat, mai ales in conditiile in care bugetul de achizitie nu permite un produs la un nivel superior de pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *