Home / Ghiduri / Beko DBKEN386WD+ review

Beko DBKEN386WD+ review

combina frigorifica Beko DBKEN386WD

Cei care isi doresc sa isi cumpere o combina frigorifica de calitate premium la un pret ceva mai redus, trebuie sa stie ca piata ofera in acest moment mai multe solutii. Chiar daca spatiul este unul mai mult decat suficient, clasa energetica reuseste sa fie decenta, iar sistemele suplimentare si accesoriile sunt multiple, pretul unui model asa cum este si Beko DBKEN386WD+ nu depaseste anumite limite de pret care sa transforme combina intr-o achizitie imposibila pentru multi romani.

Economie de energie si multe sisteme ajutatoare

Ceea ce intereseaza pe multa lume la aparatele electrocasnice moderne este clasa energetica, consumul si facturile la energie electrica fiind mereu in gandurile tuturor romanilor. In aceste conditii, Beko DBKEN386WD+ poate reprezenta o achizitie buna, mai ales pentru ca este inclusa in clasa A+. Pentru un produs atat de mare, aceasta este o incadrare buna si, cu siguranta, ea va contribui la un consum energetic mai redus si la posibilitatea de a face ceva economii.

La atribuirea clasei de eficienta energetica contribuie fara indoiala si sistemul No Frost, care are un dublu merit. In primul rand, datorita acestuia nu se depune gheata pe peretii combinei, ceea ce duce la un consum mai mic de energie. Practic, nu mai este nevoie ca motorul sa functioneze suplimentar pentru a mentine stratul de gheata, iar asta se vede in consum. In al doilea rand, nici frigiderul nici congelatorul nu mai au nevoie sa fie dezghetate periodic, asa ca proprietarul va depune un efort mai redus.

Un volum mare, bun si pentru casele aglomerate

Combinele frigorifice sunt aparate electrocasnice destinate in special celor care au o familie numeroasa si astfel sunt nevoiti sa tina multe produse in frigider sau in congelator. La o inaltime de 201 cm, era si normal ca aceasta combina sa aiba un volum mare, iar cand acesta se ridica pana la 321 l, cu siguranta modelul este unul recomandat.

Atat frigiderul cat si congelatorul au parte de sistemul Multiflow, care permite circulatia maselor de aer in asa fel incat acestea sa raceasca uniform intreg continutul combinei. In plus, modelul de functionare al celor doua compartimente poate fi setat cu ajutorul unui display electronic cu LED (din pacate, situat foarte sus).

Frigiderul are un volum de 231 de litri, patru rafturi din sticla (foarte multe) si nu mai putin de 7 compartimente pe usa, dar si un compartiment pentru legume si fructe. Pe de alta parte, congelatorul este si el unul incapator, cu un volum total de 90 l si trei rafturi utile.

combina frigorifica beko dbken386WD

In final, nu trebuie uitat nici faptul ca Beko DBKEN386WD+ are pe usa un dozator de apa, perfect in verile calduroase de la noi. Acest aspect de modernitate nu poate sa vina decat ca un nou plus, pe langa volumul extins si clasa energetica foarte buna. Atat timp cat singurul minus notabil este situarea display-ului, este clar ca produsul de fata este unul de calitate. Si mai avantajos este raportul calitate pret, unul dintre cele mai bune de pe piata, ceea ce recomanda fara indoiala combina catre toti cei interesati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *