Home / Bicicleta fitness / Bicicleta Magnetica Fitness Techfit B450, Greutate maxima admisa 120 kg, Volanta 7 kg, 8 trepte de rezistenta.

Bicicleta Magnetica Fitness Techfit B450, Greutate maxima admisa 120 kg, Volanta 7 kg, 8 trepte de rezistenta.

Este un aparat care poate fi utilizat cu mare incredere de catre persoane de varste diferite. Cele 8 nivele de rezitenta, dar mai ales afisajul electronic cu 6 functii ofera un plus de confort utilizatorii care beneficiaza astfel de un produs performant si eficient la un pret accesibil oricarui buzunar.

Saua confortabila se poate modifica in functie de inaltimea fiecarui utilizator in parte. De asemenea, ghidonul este si el ajustabil in asa fel incat aparatul se se plieze perfect pe conformatia ta. In cazul in care te plictisesti pedaland, iti poti verifica email-ul sau poti citi ultimele stiri pentru ca modelul de fata dispune si de un suport pentru tableta/smartphone.

Dimensiunile sunt unele destul de compacte ceea ce inseamna ca se poate monta cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice. Este un aparat ideal atat pentru un apartament, cat si pentru o casa generoasa unde spatiul nu este o problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *