Home / Bicicleta fitness / Bicicleta Magnetica Fitness Techfit B450, Greutate maxima admisa 120 kg, Volanta 7 kg, 8 trepte de rezistenta

Bicicleta Magnetica Fitness Techfit B450, Greutate maxima admisa 120 kg, Volanta 7 kg, 8 trepte de rezistenta

Bicicleta magnetica Techfit B450 este perfecta pentru tine, fiindca oameni de toate varstele o cumpara pentru a-si tonifia muschii. Acest model are un sistem de franare magnetica, cu opt nivele de rezistenta. Are o volanta de 7 kilograme iar afisajul electronic indica timpul, viteza, distanta parcursa, caloriile consumate, pulsul si istoricul kilometrilor. In plus, are senzori integrati in manere si un ghidon ajustabil, pedale cu curea, fiind excelenta pentru utilizarea in confortul casei.

O poti folosi pentru a pierde in greutate, pentru a te recupera dupa o accidentare, pentru tonifiere, pentru ca acest model permite miscarea ciclica indicata tuturor persoanelor, de toate varstele. Gratie acestei biciclete poti practica si exercitii cardiovasulare si o poti folosi chiar daca ai probleme articulare, daca esti supraponderal sau daca ai unele probleme de sanatate, la recomandarea medicului. Bicicleta magnetica este ideala pentru incepatori si intermediari cu conditia sa nu depaseasca greutatea de 129 de kilograme. Este ideala atunci cand nu ajungi in parc din cauza conditiilor meteo sau nu ai timp sa mergi la sala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *