Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala femei / Braun Silk-Epil 9961 Wet & Dry, una dintre cele mai bune variante de pe piata

Braun Silk-Epil 9961 Wet & Dry, una dintre cele mai bune variante de pe piata

Braun-Silk-epil-9961-Wet-Dry epilator premium

Braun reuseste sa scoata pe piata, constant, unele dintre cele mai bune produse electronice de ingrijire personala, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Printre acestea se afla si epilatoarele, doamnele si domnisoarele stiind ca daca utilizeaza un epilator de la Braun vor avea o piele mai frumoasa si mai catifelata pentru un timp destul de indelungat, ultimele serii promitand chiar 4 saptamani intre doua epilari.

Iar ultima serie de la Braun este Braun Silk-epil 9, cu modelul 9961 Wet & Dry ca varf in ceea ce priveste calitatea. Acesta este un produs premium din toate punctele de vedere, fiind o combinatie intre un epilator clasic si un aparat de exfoliere, dar si pretul este pe masura, asa ca sa vedem daca acesta merita.>

Eficienta sporita cu 40 %

Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry este un epilator cu 40 de pensete, asa cum sunt multe altele ale producatorului. Cu toate acestea, ceea ce il face deosebit este faptul ca are un cap cu 40 % mai lat, ceea ce duce la o epilare mult mai rapida si mai eficienta. In plus, multumita tehnologiei MicroGrip, firele de par sunt eliminate mai usor, dintr-o singura trecere, nefiind nevoie ca utilizatoarea sa piarda timp cu aceasta.

In plus, Braun promite o epilare foarte blanda cu acest model si asta se si intampla, pielea fiind protejata pe cat posibil. Procesul nu este dureros, iar faptul ca totul se desfasoara rapid ajuta foarte mult.

O alta inovatie foarte utila este sistemul Wet & Dry, care permite utilizarea aparatului chiar si in conditii de umiditate. Acesta poate fi astfel folosit si in baie (in cada sau dus), ceea ce face ca tot procesul sa se desfasoare mai usor si fara durere.

Un aparat fara fir, cu perie pentru exfoliere

Putand fi utilizat si in baie, aparatul se incarca pe baza de acumulator, ca un telefon mobil. Bateria tine destul de mult, 40 de minute, timp in care se poate face toata treaba de care este nevoie. In plus, perioada de incarcare este si ea una foarte redusa, de doar o ora, asa ca nu trebuie sa astepti foarte mult pana sa utilizezi aparatul.

Si, in final, trebuie mentionat ca peria de exfoliere este utila, oferind pielii un aspect mult mai placut si mai fin. Aceasta elimina pielea moarte si pastreaza suprafata curata, lucru cu atat mai benefic deoarece vine practic la pachet cu un aparat pentru epilare de calitate premium.

In final, se poate spune ca Braun Silk-epil 9961 Wet & Dry este un produs complet. Epileaza, exfoliaza, are si sistem de masaj care poate fi utilizat inainte sau dupa epilare, dar si sistem de iluminare pentru a nu se rata niciun fir de par. Cu greu i se pot gasi minusuri si asta spune multe, acest model fiind alegerea perfecta pentru toate doamnele si domnisoarele care isi doresc o piele ingrijita complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *