Home / Frigidere/Combine frigorifice / Combina frigorifica Electrolux EN3601MOX, Pareri si Preturi

Combina frigorifica Electrolux EN3601MOX, Pareri si Preturi

Revenim astazi cu o alta recomandare de combina frigorifica si anume Electrolux EN3601MOX. Este o combina spatioasa, avand un volum de 337 litri si fiind incadrata in clasa energetica A++.

Electrolux EN3601MOX – Design

Din prima te va atrage culoarea acesteia. Usa este inox, iar exteriorul este un plastic care imita inoxul. Are un aspect modern, profesionist, care inspira incredere si fiabilitate. Cu siguranta gasirea unui loc in care sa pozitionati aceasta combina nu va fi o problema. In partea de sus avem frigiderul, cu un volum de 226 litri, iar jos avem congelatorul, cu un volum de 111 litri.

combina-frigorifica-electrolux-en3601mox_2

Frigiderul pune la dispozitie (de jos in sus) 2 sertare pentru legume si fructe, 3 rafturi din sticla securizata, un raft metalic pentru sticle, iar pe usa mai avem inca 3 spatii de depozitare. Impartirea este una clasica. In primul raft de pe usa puteti pune cutiile cu lapte, chiar si cele mai mari, insa nu puteti pune o sticla de suc de 2L fara a muta putin etajera urmatoare. Totusi aveti la dispozitie raftul special pentru sticle unde va incapea si o astfel de sticla. Per total impartirea este una bine gandita. In functie de necesitati puteti muta rafturi pentru a acomoda si obiecte mai mari (ex. o oala de ciorba de 25 litri, sau un pepene de 15 kg).

De unde o puteti cumpara:

Badabum – 1693.32 lei –  Vezi pretul actualizat

eMag – 1899.99 lei – Pret redus cu 250 lei –  Vezi pretul actualizat

Congelatorul ne-a impresionat prin dimensiune. Este cu 20 de litri mai mare decat alti competitori din aceeasi gama de pret. Daca va place sa puneti la congelat legume si fructe proaspete, sau carne, atunci aveti nevoie de spatiu mai mult. Ai la dispozitie 3 sertare in care sa pui la congelat ceea ce doresti. Fiecare sertar ofera un alt volum. Sertarul de sus este cel mai mic, cel din mijloc este cel mai mare, iar mezinul il gasim in partea de jos. Aici ne-ar fi placut si un aparat de facut gheata, dar si pungile de gheata sunt o solutie buna.

Electrolux EN3601MOX – Specificatii tehnice

Sa incepem cu consumul de curentElectrolux EN3601MOX este o combina frigorifica incadrata in clasa de eficienta energetica A++. Da, sunt combine si cu A+++, dar le veti gasi la un pret dublu, asa ca pentru un pret mai mic o clasa energetica inferioara este un compromis foarte bun. Consumul ajunge astfel la 242 kWh/an, ceea ce inseamna aproximativ 25 de lei / luna.

Sistemul de racire este unul clasic. Ar fi fost de preferat un No Frost, sau Full No Frost, dar acest aspect depinde de gusturile fiecaruia. Principalul avantaj al sistemului clasic de racire este ca nu deshidrateaza alimentele, cu se intampla la celelalte. PE partea de frigider avem dezghetarea automata, iar congelatorul trebuie dezghetat manual.

Un alt aspect care ne-a placut este ca are un nivel de zgomot de doar 40 dB. Este o combina frigorifica foarte silentioasa, care nu va deranja somnul niciunui membru din familiei.

Concluzii

Electrolux EN3601MOX este o combina eficienta, aspectuoasa, cu un volum decent si o clasa energetica excelenta. Chiar daca pretul poate parea mai mare, vei reusi sa iti reduci cheltuielile lunare datorita consumului redus de energie electrica.

De unde o puteti cumpara:

Badabum – 1693.32 lei –  Vezi pretul actualizat

eMag – 1899.99 lei – Pret redus cu 250 lei –  Vezi pretul actualizat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *