Home / Pentru casa / Pentru bucatarie / Cuptoare microunde / Cuptor cu microunde Samsung MS23F301EAK – review

Cuptor cu microunde Samsung MS23F301EAK – review

Cuptor cu micorunde Samsung MS32F301EAK - review

Cuptorul cu microunde este un aparat electrocasnic regasit foarte des in bucatariile romanilor . Desi sunt unele mici dezavantaje privitoare la  procedeul de incalzire , cuptorul cu microunde isi face treaba rapid si eficient incalzind rapid o cafea , un sandwich sau un castron cu lapte .

Astazi o sa prezentam cuptorul cu microunde Samsung MS23F301EAK .

Design

Este un cuptor incorporabil de culoare neagra avand manerul pentru deschiderea usii si butoanele din inox . Aspectul este unul elegant si se preteaza foarte bine la bucatariile cu un mobilier de culaore inchisa sau chiar in contrast la cele cu mobilier alb . Interiorul este emailat cu insertii ceramice astfel ca se curata foarte usor cu o carpa umeda sau eventual cu o solutie speciala.

Specificatii

Cuptorul cu microunde Samsung MS23F301EAK are o capacitate mare de 23 litri si se pot incalzi cantitati mai mari de alimente ( 2-3 portii )  spatiul interior permitand introducerea unor farfurii sau platouri mai mari .

Puterea acestui model este de 800 W suficienta pentru a incalzi in cateva minute  orice tip de aliment . Desigur acest cuptor cu microunde are si program pentru decongelarea alimentelor .

Nivelul de putere ( incalzire ) este reglabil in 6 trepte iar timpul de preparare poate fi ajustat de la 30 de secunde si pana la 60 de minute .

Controlul puterii si a timpului de incalzire se folosesc cele doua butoane de pe partea frontala . Vorbim de control digital si nu mecanic . Pe display-ul cuptorului va apare timpul si treapta de incalzire ajustabile prin rotirea dreapta-stanga a butonului de comanda. De asemenea se poate seta greutatea carnii ce trebuie decongelata pentru a obtine un rezultat optim .

Concluzie si pret

Probabil ca gasim in ofertele magazinelor si cuptoare cu microunde mai ieftine la aceeasi capacitate de 23 litri .

Dar  atuurile acestui cuptor sunt evidente si chiar daca pretul depaseste valoarea medie  a produselor de acest tip acesta este partial justificat : aspect elegant datorita culorii negere si insertiilorde inox  pe maner si comutatoare  , display , control digital .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *