Home / Pentru casa / Pentru bucatarie / Cuptoare microunde / Cuptorul cu microunde inox Hansa AMG20E70GIVH – review

Cuptorul cu microunde inox Hansa AMG20E70GIVH – review

cuptorul cu microunde inox Hansa AMG20E70GIVH

Hansa este un brand mai putin cunoscut dar asta nu inseamna ca produsele lor nu sunt fiabile si de calitate . S-au remarcat pe piata noastra pe partea de aparate de gatit ( aragaz ,cuptoare , plite ) unde exceleaza la raportul pret-calitate pentru produsele de clasa medie . O sa vorbim despre cuptorul cu microunde Hansa AMG20E70GIVH care ne-a atras atentia prin designul elegant si calitatea finisajelor.

Design 

Cum spuneam mai sus avem un aparat electrocasnic elegant . Carcasa este din inox cu tenta argintie si care in mod surprinzator nu se pateaza atat de usor .Usa si panoul de comanda vin in contrast cu o nuanta bleu deschis intregind aspectul acestui cuptor cu microunde . Arata perfect in bucatariile cu mobilier in culori deschise si unde restul electrocasnicelor au carcase tot din inox.

panou control cuptorul cu microunde inox Hansa AMG20E70GIVH

Specificatii  

Cuptorul cu microunde Hansa AMG20E70GIVH are o putere de incalzire de 900 W si grill de 700 W . Grill-ul il folosim pentru a obtine o crusta la sandwich-uri sau la preparatele din carne . Capacitatea interioara este de 20 de litri – una normala de altfel – si daca obisnuiti sa incalziti cantitati mai mari de alimente atunci puteti opta pentru un model de 23 de litri ca acesta .

Controalele cuptorului sunt digitale si avem 9 trepte de putere pentru partea de incalzire a alimentelor . Pentru usurinta in utilizare Hansa AMG20E70GIVH vine si cu functia Auto Cook si cu dezghetare automata in functie de tipul alimentului si greutatea lui . E ok ca putem folosi atat setari manuale cat si automate ( incalzirea unei cafele , paste , peste ,etc ) .

Concluzie si pret  

Desi nu poarta un brand de renume , acest cuptor cu microunde vine cu multe plusuri : carcasa inox , un design placut, grill si control digital cu functii automate . Toate acestea la un pret mai mult decat rezonabil . Unicul minus este poate capacitatea interioara de doar 20 de litri dar aici depinde de modul in care il utilizam si cati membri are familia noastra .

One comment

 1. Aspect

  9.30

  Specificatii

  7.40

  Eficienta

  7.70

  Raport pret calitate

  9.10

  Este un cuptor ok , mai bun la raport pret-calitate decat alte branduri .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *