Home / Fier de calcat / Fier de calcat Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026110, Talpa Ceranium-Glissee, 2600 W, 0.32 l, 160 g/min, Alb/Mov

Fier de calcat Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026110, Talpa Ceranium-Glissee, 2600 W, 0.32 l, 160 g/min, Alb/Mov

Un fier de calcat bun trebuie sa aiba o talpa multidirectionala care sa nu lase nicio cuta si care sa poate fi folosita cu succes pe toate tipurile de tesaturi. Bosh aduce in atentia viitorilor cumparatori un model care reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

Pretul de achizitie este unul mai mult decat avantajos fiind accesibil oricarui buzunar, in timp ce materialele folosite pentru construire respecta normele si legislatiile europene in vigoare. In felul acesta, ai parte de o garantie in plus in momentul achizitionarii si de certitudinea unei bune functionari.

Functia anti-picurare este extrem de utila pentru ca impiedica scurgile de apa atunci cand este cazul. Anumite tesaturi nu au nevoie de nimic altceva pentru a se calca in mod exemplar. De asemenea, fierul se deconecteaza in mod automat atunci cand nu este folosit ceea ce ofera un plus de siguranta celor din jur. Copiii sunt cei care au obiceiul de a alerga prin toata casa, iar riscul de accidentare este mult mai crescut in cazul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *