Home / Aspirator geamuri / Ghid utile pentru a ahizitiona un aspirator de geamuri

Ghid utile pentru a ahizitiona un aspirator de geamuri

Metodele rudimentare de spalare a geamurilor includeau carpa imbibata de obicei in alcool sau ziarul imbibat in alcool. Toate aceste solutii nu sunt eficiente deoarece geamurile raman cu urme si in plus, pot aparea inesteticele zgarieturi. Daca ai geamuri termopan inseamna ca stii ca acestea au nevoie de o ingrijire ceva mai speciala pentru ca in mod sigur nu vrei sa le strici sau sa le lasi cu urme inestetice. In general termopanele sunt greu de inlocuit si atunci cand le inlocuiesti sunt destul de costisitoare.

Acum este mult mai simplu sa cureti geamurile fara sa le strici. Gospodinele si angajatii din firme care vor trebui sa curete periodic geamurile pot sa respire linistiti. Pe piata exista si aspiratoare foarte bune pentru geamuri care vor curata umed dar si uscat si care vor functiona cat mai eficient. Ele sunt o solutie moderna in prezent.

In acest articol iti recomandam modul in care ar trebui sa vezi lucrurile atunci cand iti cumperi un aspirator de geamuri cu aburi si iti prezentam cateva sugetii de aspiratoare care ne-au atras atentia. Iti poti face o parere si poti gasi chiar produsul ideal printre exemplele noastre.

Daca nu gasesti produsul dorit pe lista, tot ce trebuie sa faci este sa citesti instructiunile si vei sti cum sa alegi aspiratorul potrivit pentru tine.

Gaseste produsele acestea pe eMag !

Cum alegi aspiratorul in functie de cele mai importante caracteristici ale sale

Daca inca nu esti convins ca iti trebuie un aspirator pentru geamuri poti citi articolul de mai jos si vei intelege ce iti este util. Un aspirator de geamuri este un dispozitiv care ar trebui sa fie ales tinand cont de mai multi parametri si caracteristici. Curatarea geamurilor reprezinta o activitate foarte importanta pentru intreaga locuinta si la exterior si la interior. Curatarea sau igienizarea tuturor suprafetelor este importanta si sunt numeroase aspecte de care ar fi bine sa tii cont, cum ar fi structura geamului si marimea, care implica folosirea dispozitivelor performante pentru curatare cum ar fi aspiratoarele de geamuri.

Nivel de zgomot
Aspiratorul pentru geamuri trebuie sa fie silentios si acesta este un criteriu important de selectie, alaturi de toate celealte caracteristici.

Tip de uscare
Poate fi bun si pentru canapele, faianta si gresie sau alte suprafete, poate avea curatare uscata sau umeda, poate asigura curatarea fara urme sau poate asigura o curatare complet umeda.

Conteaza foarte mult cantitatea de curent folosita, facturile nu vor fi mari la sfarsit de luna daca se opteaza pentru o clasa superioara de energie electrica.

Greutate
In plus, greutatea pe care o are aspiratorul reprezinta o caracteristica importanta, pentru ca ar trebui sa poata fi foarte usor de manevrat si extrem de placut pentru absolut toate categoriile de oameni, de la cei tineri si pana la cei in varsta care nu pot sa se descurce foarte bine cu aparatele moderne masive.

Accesoriile
Au si acestea un rol extrem de important atunci cand vine vorba despre eliminarea murdarie existente pe sticla. Este foarte bine ca aspiratorul pe care il alegeti sa aiba si el mai multe perii si capete si sa ofere curatenia perfecta a tuturor suprafetelor.

Garantie
Trebuie sa aveti in vedere si posibilitatea de a primi garantie pentru ca aceste aspiratoare, indiferent cat ar fi de fiabile pot sa aiba si incidente nedorite care ii vor pune clar in pericol durata de functionare.

Durata de viata
Un alt criteriu in functie de care sa iti alegi aspiratorul este durata medie de utilizare si durata de viata. In mod sigur nu iti doresti sa ramai in timpul activitatilor casnice in imposibilitatea de a continua si sa incepi sa cureti murdaria de pe geamuri manual prin metodele clasice. Prin urmare durata de viata de jumatate de ora ar trebui sa fie perfecta pentru a igientiza ferestrele din fiecare incapere din casa.

Capacitatea de incarcare cu apa si detergent
Pentru a alege corect un aspirator de geamuri te poti uita si la capacitatea de incarcare cu apa si detergent pe care produsele o au. Este ideal ca aspiratorul sa aiba si un rezervor de minim 100 de ml pentru a curata si igieniza optim ferestrele.

Pret
De asemenea, aspiratoarele pentru geamuri se vor alege si tinand cont de pret. Preturile sunt importante pentru toti utilizatorii tinand cont de faptul ca in prezent salariile sunt modeste. Retine insa faptul ca preturile sunt cele care reflecta calitatea pe care produsele o au.

Suprafata de curatat
Suprafata pe care produsele o vor curata este un criteriu foarte important in momentul in care astfel de produse sunt cumparate pentru ca ele vor trebui sa poata curata nu doar geamurile ci si alte obiecte din casa cum ar fi vitrinele si geamurile si uneori chiar si suprafetele mai dure sau netede precum cabina de dus, de exemplu.

Mod de functionare
Cele mai moderne aspiratoare pentru geamuri sunt in general pe baterii care au o anumita durata de functionare, insa atunci cand ai de curatat foarte multe geamuri iti recomandam sa folosesti un aspirator care are si posibilitatea de a fi conectat direct la priza pentru a nu risca sa ramai fara baterie in timpul curateniei si sa fii nevoit sa treci tot la metodele clasice de curatenie.

Aspiratoarele pentru geamuri se vor alege tinand cont de tipul de folosire dar si de caracteristicile generale. Alege de fiecare data un aspirator care sa fie bun, multifunctional, pentru ca toata investitia pe care o faci sa isi merite cu adevarat banii. Ar trebui sa alegi modelele care sunt echipate corespunzator cu recipiente speciale pentru stocare foarte usor de curatat si pentru acele modele care vin la pachet cu un numar considerabil de accesorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *