Home / Ham bebe / Ham Baby Dreams de Siguranta Abakus, Negru

Ham Baby Dreams de Siguranta Abakus, Negru

Un model de ham pentru bebe foarte frumos si totodata sigur este cel de culoare neagra, de la Baby Dreams. Acest ham este realizat dintr-un material elastic, estetic, rezistent, de buna calitate, indeosebi bretelele joaca un rol deosebit in garantarea sigurantei celui mic. Hamul se va potrivi de minune copilasului tau care va dori sa mearga insa nu poate sta singur in picioare, iar pentru care optiunea premergatorului sau antemergatorului nu este tocmai cea potrivita. Este de un real ajutor atat tie, in calitate de parinte, cat si bebelusului.

Hamul pentru bebe are o fixare la talie si una la pas si poate fi folosit indiferent de anotimp, fiind fabricat dintr-un material moale ce impiedica iritarea copilului, chiar si pe timp de vara. Este de un real ajutor pentru parintii care stateau intr-una aplecati sa isi tina de mana pruncul, dar si pentru copil care va vedea lumea cu alti ochi si plimbarile pentru el vor fi mai lungi si mai comode.

Hamul are si puncte de siguranta care nu permit ca cel mic sa alunece din el, dar garanteaza libertate de miscare deplina. Este un dispozitiv recomandat din punct de vedere medical pentru ca bebelusul sa stea intr-o pozitie perfecta si sa isi dezvolte mersul si coloana vertebrala in mod armonios. Cumpara acest dispozitiv practic si comod, sigur pentru tine si pentru cel mic!

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *