Home / Masa de calcat / Masa de calcat Vileda Premium Plus, 133×44 cm

Masa de calcat Vileda Premium Plus, 133×44 cm

Acesta este un model de masa foarte simpla dar in acelasi timp si inovatoare. Vei beneficia de cel mai bun pret de pe piata iar calitatea este cu siguranta surprinzatoare. Aceasta firma este prezenta in foarte multe locuinte motiv pentru care ofera si o gama foarte variata de produse printre care si mesele de calcat foarte bune. Acest produs poate cu usurinta sa fie trecut drept cel mai bun si poate reprezenta o alegere optima.

Acest model de masa de calcat pe care il propune Zilan este facut dintr-un blat de metal perforat care este acoperit si cu o husa rezistenta facuta din bumbac care permite o incalzire optima si prezinta proprietati foarte bune impotriva umezelii. Caracteristicile sale se vor pastra pentru cat mai mul timp. Latimea blatului este mai mult decat suficienta fiind de 42 de cm si inaltimea poate sa fie ajustata si va ajunge pana la 115 cm. modelul acesta are o greutatea de 5 kg si se poate plia foarte usor.

Acest model reprezinta tipul clasic de masa de calcat si nu ii vei putea gasi niciun minus obiectiv mai ales ca pretul este unul foarte avantajos. Cumparand o masa de calcat Zilan te vei bucura de un ajutor foarte important, usor si simplu de folosit, care nu este pretentios deloc si care iti va fi alaturi pentru o perioada foarte lunga de timp, in asa fel incat micile investitii materiale sa merite din plin.

Chiar daca este o masa de calcat ieftina are cateva elemente inovatoare foarte bune pentru cei care vor confort sporit in timpul calcatului. Masa de calcat Zilan are placa de sustinere speciala pentru fierul de calcat si o priza incorporabila care va ajut ala utilizarea fierului de calcat in orice incapere din casa. Pentru un plus de siguranta si stabilitate la momentul utilizarii masa are si suporti din materiale plastice ceea ce va impiedica alunecarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *