Home / Pentru casa / Pentru bucatarie / Roboti de bucatarie / Moulinex Masterchef 5000 FP516131 – Pareri si Preturi

Moulinex Masterchef 5000 FP516131 – Pareri si Preturi

Daca esti in cautarea unui robot de bucatarie multifunctional, dar nu sti ce sa alegi, iti recomandam Moulinex FP516131. Este un robot de bucatarie mic si compact, care ofera mult mai multe decat lasa de vazut.

La fel ca la multi dintre robotii de bucatarie ai la dispozitie un bol destul de mare (de 2 litri) si un blender de 1.25 litri. Puterea oferita de motor este buna pentru un robot cu aceste dimensiuni. Cei 750W sunt suficienti pentru orice legume, fructe, sau radacinoase. Iar blenderul este suficient de puternic pentru a macina gheata, sau pentru a face zahar pudra, sau pentru a rasni cafeaua.

moulinex-masterchef-5000-fp516131_1

Exista 2 trepte de viteza, plus treapta Puls. Pentru feliere, taiare si maruntire, aveti la dispozitie cateva discuri speciale, din otel inoxidabil, care pot fi spalate si in masina de spalat vase. Lamele sunt foarte bine ascutite si pot fi folosite inclusiv pentru felierea alie=mentelor mai moi, cum ar fi rosii, banane, sau brocoli. Mai aveti inclus in pachet un disc din plastic, conceput special pentru prepararea maionezei, sau a cremelor de prajituri. Poate fi folosit inclusiv pentru prepararea aluaturilor.

Moulinex FP516131 se va potrivi perfect in orice casa si va deveni cu usurinta cel mai de nadejde aliat in prepararea meselor festive, sau a mancarurilor de zi cu zi. Dimensiunile sale reduse fac depozitarea sa nu mai fie o problema. Atunci cand vreti un spatiu de lucru liber, puteti sa-l ascundeti cu usurinta in orice dulap, iar discurile din pachet le puteti tine pe toate fie in bol, fie in orice sertar.

Blenderul se va dovedi o solutie foarte buna daca doriti sa pregatiti sucuri din fructe, shake-uri, sau supe crema. Spalarea si depozitarea acestuia se poate face la fel de usor precum spalarea unui pahar. Ajunge doar sa clatiti de cateva ori si va fi la fel de curat ca prima data. Atentie totusi la tipul de legume (ex. sfecla rosie, ridichea neagra) pe care le blenduiti deoarece pot sa pateze plasticul blenderului.

Incheiem spunand ca Moulinex FP516131 este o alegere foarte buna pentru cineva care are nevoie de un mic ajutor in bucatarie, pentru feliere, radere, sau emulsiere. Avand dimensiuni mici poate fi ascuns cu usurinta, sau lasat in permanenta pe blatul de la bucatarie, fara a incomoda. Il puteti comanda astazi cu o reducere de 60 de lei de pe situl eMag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *