Home / Oale inductie / Oala email, Domotti Vigo, 16 cm, Maro

Oala email, Domotti Vigo, 16 cm, Maro

Atunci cand iti desfasori activitatea in bucatarie nu vei avea nevoie de lucruri foarte sofisticate pentru ca mancarea sa iti iasa bine. Tot ce trebuie sa faci este sa gatesti in vase de cea mai buna calitate si cu o plita de inductie cat mai noua. In mod sigur asa mancarea va avea cel mai bun gust si o textura foarte moale. Vei avea nevoie de vase speciale pentru plita cu inductie si in acest sens iti recomandam oala de email Domotii Vigo. Aceasta este o oala simpla, practica si de culoare maro.

Din nefericire modelul acesta de oala nu are si capac dar este perfecta pentru plitele cu inductie. Merge foarte bine si pe aragaz dar cel mai bine va functiona pe plitele moderne. Oalele sunt ideale si la microunde, in cuptor sau intr-un aragaz cu gaze sau electric, vitroceramic sau cu inductie.

Diametrul oalei este de 16 cm si este destul de mare pentru tocanite si pentru ciorbe dar si pentru alte preparate fabuloase. Oala Domotti vigo este maro si se va potrivi perfect in orice bucatarie. Este o oala foarte usor de curatat si in plus se va murdari greu sau macar isi va arata foarte greu murdaria. Functionarea sa ideala este pe plita cu inductie.

Faptul ca este eficienta si saptioasa o face sa iti fie ajutorul de nadejde. Este oala ideala si pentru bucatarii profesionisti motiv pentru care acestia o recomanda. Oala arata perfect, este moderna si noua si asteapta sa fie utilizata de proprietarii care pun mare accent pe aroma preparatelor si pe cat de sanatoase sunt preparatele pe care le mananca. In aceasta oala trebuie sa gatesti doar preparate absolut delicioase.

La perioade mari de timp oala aceasta va fi schimbata cu modele mai performante. Este cert ca oala se va incadra in preferintele si exigentele celor mai pretentiosi oameni.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *