Home / Masa ping pong / Pachet masa de tenis interior Sponeta S1-13 I culoare albastra + Set Spokey Standard 2 palete si 3 mingi

Pachet masa de tenis interior Sponeta S1-13 I culoare albastra + Set Spokey Standard 2 palete si 3 mingi

Acest model de masa de ping pong este ideala pentru interior, asadar o poti cumpara pentru a o folosi in casa, intr-o incapere special amenajata. Masa de ping pong intra in gama Sponeta Hobbyline si se va dovedi investitia perfecta pentru incepatori si chiar si pentru avansati. In pozitia semi-pliata poti juca singur, adica te poti antrena pentru meciurile ulterioare. Masa are o suprafata din PAL de 19 mm, care rezista la multe incidente si lovituri. Masa are o suprafata de joc de culoare albastra si culori negre, din profile tubulare. Ceea ce inseamna ca este un produs robust si cu un design placut.

Desigur, te va interesa si fileul pe care il are. fileul Club EN stationary negru il poti tine pe masa si in pozitie pliata si semi-pliata, marind stabilitatea mesei. In alta ordine de idei, poti depozita si inchide masa cu ajutorul sistemelor cu carlige, iar rotile de transport te vor ajuta sa o muti cu mai mare lejeritate dintr-o parte in alta. Masa de ping-pong are patru roti, cu dimensiunea de 125 mm, sunt doua roti flexibile si doua mobile, masa avand si doua sisteme de depozitare pentru doua palete si patru mingi.

Masa de ping pong vine cu doua palete si trei mingi “la pachet” pentru ca tu sa nu mai fii nevoit sa cauti aceste accesorii prin oras. Are dimensiuni foarte bune: 75 cm inaltime, 247 cm lungime, 152.5 cm latime, iar greutatea este de 64 kilograme, ceea ce inseamna ca este un model robust si usor de utilizat.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *