Home / Masa ping pong / Pachet masa de tenis interior Sponeta S4-72 I culoare verde + Set Spokey Standard 2 palete si 3 mingi

Pachet masa de tenis interior Sponeta S4-72 I culoare verde + Set Spokey Standard 2 palete si 3 mingi

Un alt model de masa de ping pong, de data aceasta de exterior se va dovedi perfecta pentru tine! Masa Sponeta de culoare verde poate fi folosita atat de incepatori cat si de profesionisti, atat acasa, in curte, cat si in cluburi speciale, pentru competitii sau antrenament. Este o masa care poate fi folosita si pentru antrenamentul solo in pozitie semi-pliata, o masa care este alcatuita dintr-o placa de PAL de 19 mm filmata de mai multe ori, astfel incat sa prezinte o rezistenta mare la impact si dintr-un cadru de metal de 50 mm.

Masa de ping pong este o combinatie de materiale de buna calitate, de culori placute, un verde si un albastru perfecte, cu picioare portocalii din profile de 30×30 mm. Un alt accesoriu care conteaza foarte mult este fileul Perfect EN stationary compact, negru, ce ramane pe masa chiar daca aceasta este pliata sau semi-pliata, marindu-i acesteia stabilitatea. Masa are 4 roti duble cu dimensiunea de 128 mm, dintre care doua sunt fixe si doua mobile si prezinta doua sisteme de depozitare pentru palete si patru mingi fiecare. Incepator, intermediar sau profesionist, poti alege sa cumperi masa de ping pong Sponeta care se monteaza usor, isi merita fiecare ban cheltuit si reprezinta o metoda de antrenament si relaxare minunata!

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *