Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Pentru un tuns exact, poti apela la Philips HC9450/15

Pentru un tuns exact, poti apela la Philips HC9450/15

aparat de tuns premium Philips H9540

Daca te afli in cautarea unui aparat de tuns foarte bun, atunci ai toate sansele sa il gasesti la Philips. Olandezii sunt foarte cunoscuti pentru astfel de produse si tocmai de aceea foarte multi frizeri profesionisti se aprovizioneaza de la ei. Dar poti sa faci acest lucru si de acasa, asa cum o demonstreaza foarte bine Philips HC9450/15, un model premium de mare calitate, care ofera un control precis si posibiltiatea de a taia parul la lungimi mai scurte de un milimetru.

Ideea de baza din spatele acestui aparat esta ca foloseste mai multi piepteni pentru a tunde la marimi intre 0.5 si 42 mm. El vine, de fapt,  cu trei piepteni, pentru lungimi intre 1 si 7 mm, 7 si 24 mm si 24 – 42 mm. Iar daca vrei sa ai parte de tunsoare 0, atunci poti sa utilizezi aparatul fara niciun pieptene, acesta ajungand astfel la 0.5 mm.

Partea interesanta este insa ca aparatul are numai putin de 400 de trepte diferite, variind cu  0.1 mm. Asadar, fiecare pieptene poate sa fie setat separat pentru a discrimina atat de fin, iar controlul se realizeaza prin touchscreen. Modelul vine cu un afisaj digital care prezinta fiecare unitate, asa ca nu este greu sa alegi. Bineinteles, pe de alta parte este destul de rar intalnit sa utilizezi masuri atat de fine, dar e bine ca ele sunt acolo.

In rest, aparatul arata bine, are un maner bun si lamele din titan nu necesita nici ungere nici ascutire. Ofera si o buna ergonomie, fiind usor de utilizat si de curatat, in orice conditii. Mai mult deca atat, acesta poate sa fie utilizat cu sau fara fir, autonomia acumulatorului fiind de doua ore, in conditiile unei incarcari scurte, de doar o ora. Cu alte cuvinte, poti sa il iei si in calatorii si rezultatele vor fi de asemenea la fel de bune.

Philips HC9450/15 este un aparat de tuns deopotriva indicat pentru acasa cat si profesionistilor, fiind exact, usor de folosit si forte rezistent. Poate ca nu va fi nevoie sa mergi niciodata atat de in profunzime asa cum te lasa, dar pana la urma e mai bine ca aparatul sa aiba multe trepte de taiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *