Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Philips BG2036/32 – un aparat de tuns corporal excelent

Philips BG2036/32 – un aparat de tuns corporal excelent

Aparat de ingrijire corporala eficienta Philips BG2036/32

Traim intr-o societate in care ingrijirea personala este extrem de importanta . Pentru barbati au aparut in ultimii ani foarte multe dispozitive pentru eliminarea parului nedorit de pe fata sau de pe corp .

Unul din cele mai reusite modele la ora actuala este Philips BG2036/32 .

Este un aparat accesorizat ce are 2 sisteme incorporate : tundere si radere in acelasi timp .

Partea superioara a acestui aparat de tuns corporal este formata din banda de radere centrala incadrata intre 2 seturi de lame pentru tundere .

Are o eficienta foarte buna , aspect ce reiese si din review-urile celor care il utilizeaza . Permite raderea parului de pe tot corpul , tunderea lui , ingrijirea barbii si a perciunilor s.a.m.d.

Pentru usurinta in utilizare , Philips BG2036 vine cu un accesoriu interesant – un maner- extensie din plastic in care puteti fixa aparatul de ingrjire corporala si care permite raderea in zonele inaccesibile de pe spate . Este un accesoriu unic si foarte eficient , stim cu totii ca este problematica indepartarea parului nedorit de pe spate .

Dar nu este singurul accesoriu .

Acest model vine si cu 3 piepteni de marimi diferite pentru tundere de 7 , 5 si 3 mm . Ii puteti folosi pentru ajustarea perciunilor sau tunderea barbii ( barba de 3 zile de exemplu ) .

Acumulatorul are o autonomie excelenta ( 2-3 utilizari ) si se incarca extrem de rapid ( in aproximativ 1 -1 ,5 ore ) . Se poate utiliza chiar si sub dus si este complet lavabil .

Concluzie 

Desi pe piata sunt disponibile multe aparate de ingrijire corporala de la diverse branduri , Philips BG2036 este unul din cele mai bune din clasa sa de pret .

Este foarte eficient pe orice tip de par si este complet accesorizat . Manerul ce permite raderea zonelor inaccesibile de pe spate ii sporeste eficienta si popularitatea in randul utilizatorilor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *