Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Philips HC5440/80, pentru un tuns rapid de fiecare data cand este nevoie

Philips HC5440/80, pentru un tuns rapid de fiecare data cand este nevoie

aparat de tuns Philip HC5440

Daca te-ai saturat sa mergi mereu la frizer pentru a te tunde, sa dai prea multi bani chiar si pentru cele mai simple lucruri si sa fii de multe ori nemultumit de rezultate, solutia este sa iti cumperi o masina de tuns pentru acasa, acestea fiind niste electronice utile si usor de utilizat de oricine.

Bineinteles, nu orice aparat de tuns este si unul bun, dar daca alegi unul de firma, atunci poti avea anumite pretentii si in legatura cu calitatea lui. Philips HC5440/80 are toate sansele sa fie un astfel de model, mai ales daca ne uitam ca specificatiile ce il prezinta ca pe unul premium. Dar sa vedem cu adevarat cum se descurca in actiune.

Cele 24 de setari pentru lungime ofera un grad sporit de flexibilitate

Un aparat de tuns trebuie sa se descurce cu cat mai multe tipuri diferite de par, iar acesta o face destul de bine. Are 24 de lungimi diferite, iar setarea lor se realizeaza cu destul de multa usurinta. Astfel, aparatul functioneaza destul de bine si pentru o persoana care are parul mai lung, dar si pentru cei care isi doresc sa se tunda 0. Datorita unei constructii revolutionare, aparatul tunde mai rapid decat cele obisnuite si poate chiar sa barbiereasca, fie ca se utilizeaza pieptenele special pentru barba (23 de lungimi diferite) sau cel obisnuit, pentru par.

Foarte usor de intretinut

Philips HC5440/80 are marele avantaj de a fi dotat cu un sistem de lame foarte usor de scos si de curatat. In doar cateva minute acestea pot fi detasate, spalate sub jet de apa si montate la loc, cu usurinta, de oricine. In plus, lamele se ascut singure, ramanand mereu la fel de ascutite si excelente in taierea parului. Iar pentru persoanele care nu isi doresc sa depuna prea mult efort in intretinerea aparatului, producatorii au venit cu un ajutor, nefiind necesar ca lamele sa fie unse.

In ceea ce priveste timpul de functionare al aparatului, orice proprietar are toate sansele sa fie incantat de el, putine alte modele de masini de tuns putandu-se compara cu acesta. Philips HC5440/80 poate sa tunda in continuu timp de nu mai putin de 75 de minute, fara sa fie conectat la vreo sursa de curent electric. Pentru sporirea acestei perioade, el poate sa fie bagat in priza, perioada devenind astfel una nelimitata.

Dupa ce rezerva de baterie se termina, aparatul trebuie incarcat insa opt ore pentru a putea fi utilizat din nou la capacitate maxima. Aparatul are si o husa destul de rezistenta, care il poate pastra in conditii foarte bune, aratand si excelent in aceleasi timp.

Cu alte cuvinte, Philips HC5440/80 este o solutie foarte buna pentru toti cei care isi doresc sa tunda sau sa fie tunsi acasa. Prin toate dotarile si avantajele sale, demonstreaza ca este o masina de calitate premium care poate sa fie un real ajutor pentru oricine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *