Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Philips PT877/16 – un barbierit eficient in fiecare dimineata

Philips PT877/16 – un barbierit eficient in fiecare dimineata

aparat de ras Philips PT877_16

Te trezesti in fiecare dimineata, te barbieresti si asa obtii un look ingrijit, elegant si la moda. Iar pentru asta nu iti trebuie un aparat foarte complicat si complex. Orice aparat de barbierit poate face treaba, dar pentru ceva deosebit, pentru o rezistenta buna, functionalitate ridicata, autonomie si multe altele, este nevoie de un produs de clasa superioara. Aici se incadreaza si Philips PT877/16, un aparat de ras cu trei capete care ofera calitate ridicata la un pret mai mult decat accesibil pentru oricine.

Trei capete de ras pentru un barbierit superior

Una dintre principalele calitati ale modelului sunt cele trei lame de ras, care asigura o eficienta ridicata pentru eliminarea barbii care nu depaseste trei sau patru zile. Toate cele trei lame beneficiaza de pe urma tehnologiei dual precision care asigura o taiere relativ buna atat a firelor lungi cat si a celor scurte. Fantele sunt cele care se ocupa de firele lungi, in timp ce orificiile sunt resposabile pentru barba mai scurta.

Am spus ca aceasta eficienta este relativa pentru ca, uneori, este nevoie de destul de mult efort pentru a ajunge la firele scurte si a le elimina. Nu este un mare dezavantaj dar, totusi, din aceasta cauza, aparatul nu are cum sa primeasca un scor perfect.

Pe langa acest inconvenient minor, aparatul ofera un barbierit foarte comod si precis, ceea ce ii sporeste foarte mult functionalitatea si eficienta. Cele trei capete au capacitatea de a se curba pentru a ramane in contact cu pielea, ceea ce garanteaza viteza procesului si o grija bine determinata pentru piele.

Mai multa precizie, datorita sistemului Super Lift & Cut

Un alt mare avantaj al lui Philips PT877/16 este acela ca beneficiaza de un sistem deosebit, care permite o precizie chirurgicala in ceea ce priveste eliminarea firelor de par. Prima lama actioneaza ca parghie pentru firul de par, pentru ca cea de-a doua sa taie firul cat mai aproape de suprafata pielii. Astfel, nu vor ramane capete de fire si nici nu se pune problema unui barbierit incomplet. Aparatul poate fi folosit si pentru indreptarea perciunilor si a mustatii si, chiar daca nu are eficienta unui aparat de tuns, face o treaba buna si poate actiona ca un inlocuitor de calitate pentru o masinarie mai complexa.

Ergonomia aparatului este excelenta, acesta fiind usor de manevrat, curatandu-se usor (sub jet de apa) si putand fi utilizat si atunci cand este conectat la priza pentru incarcare. Lipseste posibilitatea de a-l folosi si in medii mai umede, dar acesta este un sacrificiu realizat pentru a mentine un pret acceptabil.

Cand vine vorba de incarcare si de autonomia acumulatorului, nu apar probleme. Aceasta din urma este de cincizeci de minute (la fel ca la alte modele), iar timpul de incarcare completa este de o ora. Exista si un program de incarcare rapida, asa ca se poate spune ca, din acest punct de vedere, Philips PT877/16 este un aparat excelent.

Daca nu existau micile probleme deja prezentate, aparatul ar fi fost unul aproape perfect, mai ales la pretul la care se gaseste. Chiar si asa, insa, el poate fi achizitionat cu incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *