Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Philips TT2040/32 – ingrijire corporala premium

Philips TT2040/32 – ingrijire corporala premium

Daca  doresti ca look-ul tau sa fie unul impecabil, probabil ca te-ai gandit deja sa iti cumperi un aparat de ras corporal. Parul de pe piept poate fi destul de suparator, mai ales atunci cand trebuie sa expui un corp lucrat, la plaja sau la piscina. In plus, aceste aparate extrem de utile ii ajuta si pe cei care doresc sa scape de parul facial.

In aceste conditii, este necesar sa se aleaga un aparat excelent, care sa fie ergonomic si eficient, dar care sa ofere si un raport calitate – pret destul de bun. Solutia poate fi Philips TT2040/32, care garanteaza ca problemele cauzate de parul corporal sunt de domeniul trecutului.

Ergonomie excelenta si functionalitate crescuta

Primul lucru care poate fi observat in legatura cu aparatul este manerul ergonomic, de cauciuc. Acesta permite o utilizare exacta si un contact excelent cu pielea, lucru absolut necesar daca ne gandim ca aparatul este destinat in special utilizarii in locurile umede, precum dusurile. Astfel, controlul este unul perfect, iar posibilitatea de a scapa aparatul din mana, chiar si atunci cand se incearca atingerea unor locuri mai dificile, este exclusa. Se poate spune si ca design-ul este destul de atractiv, ceea ce reprezinta, in mod automat, un bonus important.

Philips TT2040/32 permite eliminarea eficienta a parului coporal, indiferent de zona in care se afla acesta. Aparatul este alcatuit din doua capete: unul pentru tundere, cu un reglaj in cinci trepte pentru lungimile diferite ale parului, si unul pentru ras, care asigura un contact fin cu pielea.

Fiecare dintre cele doua capete sunt imbunatatite cu suprafete moi, care nu afecteaza pielea, preintampinandu-se astfel iritatiile si reactiile adverse. Astfel, functionalitatea aparatului se dovedeste una extrem de ridicata, lucru observabil inca de la prima utilizare.

Eliminare completa a firelor de par

Acelasi lucru se poate spune si despre eficienta. Datorita celor doua capete care pot avea o actiune complementara asupra firelor de par, fiecare zona a corpului este usor de tuns sau ras. In plus, aparatul este pravazut si cu un cap pivotant, care ajuta si la accesarea unor zone corporale mai dificile, dar si la o eliminare completa a firelor de par.

Singurul dezavantaj care poate fi intalnit este acela ca Philips TT2040/32 functioneaza mai bine in cazul parului corporal decat al celui facial. Acesta din urma, fiind mai des si mai gros, este si mai usor de ras, fapt care aduce in discutie necesitatea unui aparat specializat pentru asa ceva. Daca luam, insa, in considerare si faptul ca aparatul functioneaza la fel de bine si atunci cand este utilizat in medii mai umede, ne dam seama ca aceasta este o hiba minora.

Autonomia aparatului este de 50 de minute, ceea ce este impresionant pentru un produs fara fir. Iar cand timpul expira, o simpla incarcare de 10 minute este suficienta pentru o perioada de functionare egala. Pentru incarcare completa, este nevoie de 8 ore, dar cele 50 de minute oferite sunt de ajuns. Ca accesorii, se poate aminti doar led-ul care indica nivelul bateriei, dar, luand in considerare pretul decent al produsului si virtuala lipsa de dezavantaje (cu exceptia celui referitor la parul facial), Philips TT2040/32 este, cu siguranta, un aparat de ras corporal de calitate superioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *