Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala femei / Placa Remington Shine Therapy S8500 – mini review

Placa Remington Shine Therapy S8500 – mini review

placa de par remington s8500

Doamnele si domnisoarele care isi doresc o placa de indreptat parul care sa protejeze firele impotriva actiunii caldurii si sa ajute la mentinerea look-ului dorit, pentru un timp cat mai indelungat, trebuie sa stie ca pe piata se gasesc si produse de calitate premium la preturi mai mult decat avantajoase. Un astfel de model este si Remington Shine Therapy S8500 iar, cu acesta, firele rupte si arse sunt in mare parte de domeniul trecutului, parul devine mai stralucitor si isi pastreaza sanatatea, in timp ce nivelul de flexibilitate vine in ajutorul celor care un un par ceva mai pretentios.

Caracteristici tehnice excelente

Designul este un avantaj important al acestei placi de par, in special datorita modernitatii pe care o propune. Mini display-ul LCD arata cate grade au placile, exista si o husa in care produsul poate fi transportat, iar culoarea verde poate fi una de efect.

Din fericire, acesta este dublat si de o utilitate ridicata, chiar daca aparatul nu este prevazut si cu instrumente speciale pentru ondulat parul. Totusi, cand vine vorba despre intinderea acestuia, putine placi din categoria sa de pret se ridica la nivelul lui Remington Shine Therapy S8500. In primul rand, placa permite setarea temperaturii, aceasta ajutand mai ales in cazul tipurilor mai dificile de par. Asadar, temperatura la care pot ajunge placile cu invelis ceramic variaza de la 150 la 230 de grade, iar incalzirea se realizeaza in doar 15 secunde. Exista si un sistem turbo pentru o incalzire mai rapida, iar aparatul se inchide automat dupa o functionare de o ora, eliminandu-se astfel riscul de a fi uitat in priza.

Multe lume se teme de placile de par deoarece se intampla ca acestea sa si arda parul. Fiind un produs de calitate, riscul ca acest lucru sa se intample este eliminat (atat timp cat placa se foloseste asa cum trebuie).

Placile au un invelis ceramic imbunatatit cu ulei de argan bogat in vitamina E. Nu doar ca acesta confera parului mult mai multa stralucire, dar il si protejeaza impotriva arderii. In plus, uleiul de argan de pe placi este facut sa reziste atat timp cat vor rezista si placile, neexistand posibilitatea ca actiunea acestuia sa isi piarda din efect pana in momentul in care placa se strica in totalitate. Atentie , acest aspect este certificat de producator  si nu garanteaza ca exista un efect de protectie garantat .

Remington Shine Therapy S8500, unul care practic elimina una dintre cele mai mari probleme in legatura cu acest tip de aparate de ingrijire personala. Conteaza foarte mult si modul de reglare al temperaturii, dar si aspectul deosebit cu mini display LCD. Exista si mici dezavantaje, asa cum este si lipsa posibilitatii de a ondula parul cu instrumente specializate si cordonul de alimentare destul de scurt, de doar 1.8 metri.

Cu toate acestea, modelul reuseste sa fie unul bun, iar pretul este mai scazut decat al altor produse de calitate premium. Asadar, acesta poate fi solutie pentru cele ce isi doresc o placa noua si buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *