Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Remington Virtually Indestructible HC5880- un aparat de tuns rezistent

Remington Virtually Indestructible HC5880- un aparat de tuns rezistent

aparat de tuns remington hc5880

Aparatele de tuns de la Remington sunt destul de cunoscute si apreciate in special datorita varietatii acestora, unele fiind mai ieftine, pentru toata lumea si altele mai scumpe, premium, doar pentru cei care isi doresc mai mult de la ele. Totusi, si daca nu esti profesionist iti poti permite un aparat asa cum este Remington Virtually Indestructible HC5880, unul dintre cele de varf de la producator.

Acesta se remarca in primul rand prin constructia foarte solida, asa ca numele sau nu a fost primit degeaba. Cu alte cuvinte, aparatul are o carcasa din policarbonat, rezistenta la accidente si contacte, ceea ce garanteaza, spun producatorii, o utilizare de cel putin cinci ani. De asemenea, capul sau este lavabil si deci foarte usor de curatat, iar corpul aparatului beneficiaza de o ergonomie excelenta, ceea ce asigura o utilizare simpla si fara probleme.

Pe de alta parte, nu toate caracteristicile sale sunt la fel fel de spectaculoase, acesta avand o varietate buna cand vine vorba despre lungimea parului, dar este intrecut destul de mult de alte aparate. Asadar, poate sa taie intre 1.5 si 25 mm (avand si 11 trepte de reglare cu piepteni care se schimba), ceea ce pana la urma poate sa fie suficient, dar consider ca se putea si mai bine.

Oricum, in alte privinte se descurca mult mai bine. Asadar, are in primul rand o autonomie excelenta, de doua ore, desi perioada de incarcare pentru a putea ajunge la atat este si ea de 4 ore. Si modul in care primesti aparatul este unul deosebit. Acesta, impreuna cu toate accesoriile, vine intr-o cutie mai mare, cu adevarat masculina. Este un design si o alegere pe care barbatii o vor indragi si pana la urma are si utilitate, in special atunci cand vrei sa transporti aparatul.

Cu Remington Virtually Indestructible HC5880, producatorii s-au bazat foarte mult pe rezistenta si soliditatea constructiei si din acest punct de vedere modelul este cum nu se poate mai bun (si usor de spalat). Totusi, nu are atat de multe trepte, dar nici nu se poate spune ca sunt putine, asa ca nu ai cum sa fii nemultumit de un aparat care demonstreaza calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *