Home / Reportofon / Reportofon Olympus WS-852, 4GB. Argintiu

Reportofon Olympus WS-852, 4GB. Argintiu

Modelul de reportofon ieftin Olympus se va dovedi o alegere ideala pentru tine, in cazul in care ai nevoie de un asemenea dispozitiv si inca nu te-ai decis in privinta unui model, are un microfon stereo directional, cu un layout de 90 de grade care iti va oferi un sentiment stereo si va reda in cele mai mici detalii intalnirea sau discutia pe care tu o inregistrezi. Informatiile sunt surprinse in mod clar indiferent de conditiile in care este facuta inregistrarea. Dispune de un mod auto inteligent care regleaza nivelul de inregistrare pentru a se potrivi volumului sursa si astfel redarea se face intotdeauna in mod deosebit, fara zgomote de fundal. Este un reportofon ce se potriveste mai degraba incepatorilor dar si celor care au mai folosit astfel de dispozitive. Are un mod simplu in care afiseaza informatiile importante cu litere mari si limiteaza optiunile de meniu pentru functiile cele mai des utilizate dar si un mod normal de afisare a tuturor optiunilor de meniu.

Cu ajutorul acestui reportofon se pot salva date in mod simplu si foarte convenabil prin USB incorporat, care se va adauga in PC sau Mac pentru transferul in cele mai bune conditii a inregistrarilor vocale din dispozitiv pe o unitate HDD. De asemenea, reportofonul il potin folosi cu succes pentru a partaja documente si va fi ideal pentru afaceri, studii sau timp liber, oferind o inregistrare de inalta calitate si performanta, cu functii inteligente, usor de manevrat indiferent de situatie.

Reportofonul poate fi folosit pentru dictare, inregistrari audio si preluare de notite, eliminand zgomotul de mica frecventa din spatiile inchise astfel incat inregistrarile tale vocale sa fie cat se poate de clare. In plus, ii poti adauga unele accesorii simple dispozitivului pentru inregistrari de telefon perfecte si pentru a transforma din mod analogic in cel digital. Fisierele audio le va salva in mod automat, fiind marcate cu data si afisate in mod calendar, ceea ce iti va usura cautarea fisierelor, gratie butonului calendar dedicat. Este un produs bun, cu o autonomie mare, un finisaj excelent si un design placut, care iti va fi util indiferent de situatie.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *