Home / Aspiratoare / Review aspirator fara sac Philips FC8470/01

Review aspirator fara sac Philips FC8470/01

aspirtorul philips fc8470

Calitatea aspiratorului pe care il folosesti influenteaza direct sanatatea ta si a familiei, intrucat acesta are rolul de a curata spatiul de locuit si prin urmare are efecte asupra aerului pe care il respiri. Philips FC8470/01 este un aspirator fara sac cu filtru HEPA care ofera un randament foarte bun.

Acesta are un pret de 430 de lei, unul mediu pentru categoria sa.

De ce sa folosesti un aspirator cu filtru HEPA ?

Filtrul HEPA este cel mai puternic tip de filtrare disponibil pentru asipiratoare in momentul actual. HEPA vine de la High Efficiency Particulate Air. Aspiratorul HEPA poate filtra cele mai mici particule de praf sau parul de la animale, protejandu-te in primul rand in timp ce aspiri, atunci cand in mod obisnuit particulele se ridica de pe podea si le poti inspira. Apoi, acesta ofera o curatare eficienta, asigurandu-se ca dupa aspirare nu mai raman particule alergenice. Prin urmare, aspiratoarele de acest tip sunt potrivite pentru mentinerea sanatatii generale, dar mai ales pentru persoanele alergice sau copii.

In cazul de fata,  filtrul HEPA este lavabil, fiind usor de curatat si avand o rezistenta buna. Filtru se monteaza usor. Producatorul recomanda spalarea la fiecare 3 luni. In plus, filtrul de evacuare este micro.

Putere mare de aspirare

Aspiratorul este dotat cu un motor de 1600 W, iar puterea de aspirare este de 320 W. Vei observa ca peria se lipeste de covor si il poate ridica. Datorita faptului ca recipientul pentru praf este destul de mare, acesta va trebui golit mai rar. De asemea, recipientul te ajuta sa economisesti banii pe care i-ai fi cheltuit pe saci din hartie si este mai rezistent decat sacii textili. Nu in ultimul rand, acesta poate fi curatat foarte usor. Capacitatea de aspirare este de 1.5 litri. Designul recipientului este gandit astfel incat atunci cand il golesti sa nu inghiti praf. Suprafata neteda si forma asigura adunarea prafului intr-o singura parte si alunecarea uniforma in cosul de gunoi.

La calitatea aspirarii contribuie si tehnologia PowerCyclone 4. Aceasta permite separarea prafului de aer prin integrarea unei fante de admisie netede si drepte si a unui orificiu curbat de trecere a aerului care accelereaza aerul in sus in compartimentul ciclonic.

Ar fi de remarcat faptul ca puterea de aspirare nu este reglabila.

Nivelul de zgomot este unul redus. Acesta are valoarea de 83 dB.

Design atractiv

Designul aspiratorului este alcatuit din materiale de calitate care inspira increderea. Acesta este disponibil intr-o combinatie de albastru si negru, iar tubul de aspirare este argintiu. Manerul pentru transport este plasat pe recipientul de colectare, ceea ce se poate dovedi putin mai incomod in timpul utilizarii. Dimensiunile sunt de 406 x 285 x 238 mm, iar greutatea este de 4.5 kg.

Desi nu pare atat de important, periile oferite de un aspirator sunt foarte importante intrucat acestea asigura accesul spatiul de curatat. Modelul de fata este dotat cu o perie de dimensiuni medii, cu capatul flexibil, astfel incat sa poata intra si sub obiecte de mobilier. Peria normala este insotita de o perie mai mica si una pentru spatii inguste. Pentru a maximiza eficienta periei, aparatul este dotat cu un maner ergonomic extra lung. Este bine de stiut ca tubul metalic nu este telescopic, ci este alcatuit din doua piese detasabile.

Cablul de alimentare are o lungime de 6 m, oferind o libertate mare de miscare. Este disponibil un sistem pentru derularea automata a cablului.

Asadar, aspiratul iti va oferi un nivel de curatare superioara si te va proteja foarte bine de alergeni. Designul sau este modern, insa ar fi putut fi imbunatatit pe partea de transport si depozitare. Cu toate acestea, modelul este foarte atractiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *