Home / Aspiratoare / REVIEW: Aspirator fara sac Philips Power Pro Compact FC8479/92

REVIEW: Aspirator fara sac Philips Power Pro Compact FC8479/92

Philips Power Pro Compact FC8479/92 este un aspirator fara sac, care ofera un raport pret/calitate foarte bun si care va deveni cu usurinta cel mai mare ajutor in curatenia de zi cu zi. Avand dimensiuni reduse poate fi depozitat cu usurinta si este usor de manevrat, putand acoperi o suprafata de pana la 8 metri patrati.

Philips Power Pro Compact FC8479/92 – Descriere

Combinatia de culoare negru/alb este una foarte reusita, aspiratorul reusind sa atraga privirile prin designul sau elegant. Greutatea lui totala este de 4.5 kg, iar dimensiunile sunt 406 x 285 x 238 mm. Este mic, puternic si usor de manevrat.

Datorita celor doua roti mari din spate si a rotii din fata, FC8479/92 poate fi tras cu usurinta dupa dupa tine si va putea fi manevrat chiar si in curbe cu foarte mare usurinta.

Cele doua butoane sunt mari si usor de apasat. Unul este pentru pornire/oprire, iar al doilea este pentru rularea cablului. ar fi fost de preferat si un potentiator de intensitate, insa zgomotul produs nu este foarte puternic, asa ca nu va deranja.

Philips Power Pro Compact FC8479/92 – Specificatii

Puterea este de 1500 W, insa datorita tehnologiei PowerCyclone 4 puterea de aspiratie pare a fi mult mai mare. Rezervorul are o capacitate de colectare de 1.5 litri, ceea ce poate parea putin, insa va fi de ajuns pentru a apira o suprafata de 100 metri patrati de 3-4 ori pana sa fie nevoie sa il goliti.

In ceea ce priveste eficienta de filtrare a prafului, se incadreaza in clasa C, ceea ce inseamna ca procentul de praf evacuat se situeaza intre 0.08% si 0.20%. Pentru o persoana care nu sufera de alergii din cauza acarienilor sau a polenului nu este un prcent sesizabil. totusi, pentru persoanele care au afectiuni respiratorii datorita alergenilor din aer, sau mediu, le recomandam sa se orienteze catre un aspirator cu filtrare prin apa, sau catre un aspirator cu o clasa A pentru eficienta de filtrare.

philips-power-pro-compact-fc8479-92_2

Tehnologia PowerCyclone 4 ofera rezultate foarte bune de aspirare de la prima trecere. Datorita formei capului de aspirare, a furtunului si a rezervorului, aerul intra cu rapiditate in aspirator, fiind directionat catre partea superioara unde praful este separat de aer.

In ceea ce priveste accesoriile din pachet, acestea sunt suficiente pentru orice suprafata. Aveti la dispozitie un accesoriu pentru spatiile inguste, o perie pentru tapiterie si o perie speciala TriActive.

Concluzii

Philips Power Pro Compact FC8479/92 ramane o alegere foarte buna pentru oricine isi doreste eficienta, la un pret mic, design modern si fiabilitate de lunga durata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *