Home / Aspiratoare / Review aspirator Samsung VCC52E5V36

Review aspirator Samsung VCC52E5V36

aspiratorul cu sac Samsung vcc52e5v36

Nu toata lumea isi permite si oricum nu toata lumea isi si doreste sa achizitioneze un aspirator profesional. Dar acest lucru nici nu este necesar, intrucat piata romaneasca si probabil si casele romanilor sunt dominate oricum de aspiratoarele obisnuite, mai ieftine, dar si suficient de bune pentru a-si face treaba in locuinta fiecaruia.

Un astfel de model este si Samsung VCC52E5V36, un model care vine de la unul dintre cele mai importante brand-uri din lume, dar nu este unul cu pretentii foarte ridicate si nici cu un pret exagerat. Dar, totusi, daca ne raportam la calitate, merita acesta banii care se vor cheltui cu el?

Samsung VCC52E5V36 este, din majoritatea punctelor de vedere, un aspirator comun. Dar acesta nu este neaparat si un lucru rau, caci daca luam in considerare raportul dintre pret si calitate, atunci cu siguranta acesta isi merita banii.

Suntem convinsi ca, pentru foarte multi cumparatori, cel mai mult conteaza sa aiba un model perfect functionabil, care sa aspire praful intr-un mod eficient. Iar acest aspirator este unul eficient, care se descurca bine indiferent de tipul de praf in fata caruia este pus. Acestea fiind spuse, nimeni nu trebuie sa se astepte totusi ca un astfel de aparat sa poata sa faca fata intr-o cladire in care se lucreaza la constructie, aspiratorul nefiind unul profesional, dar pentru acasa este foarte bun.

Aspiratorul este unul care functioneaza normal, avand un sistem de aspirare uscat, clasic. Puterea sa de aspirare este de 350 W, in timp ce puterea motorului este de 1500 W. Din pacate, nu are o capacitate foarte mare, la 2.5 litri umplandu-se relativ repede. Nici sacii din hartie nu sunt chiar cei mai rezistenti, dar daca proprietarul are grija si goleste sacii cat de des se poate, nu vor fi probleme si acestia vor rezista. Conteaza aici si filtrul Cyclone, care colecteaza particulele de praf si pastreaza puterea de aspirare la acelasi nivel chiar si dupa mai multe ultizari, cand sacul ar trebui in mod normal sa se mai umple.

In ceea ce priveste accesoriile, aspiratorul nu are dotari deosebite, ci doar o perie standard si un accesoriu pentru spatiile inguste. Tubul este unul telescopic iar cablul are o derulare automata. Din punct de vedere al designului, aparatul este unul clasic, de culoare albastra, si are si un buton pentru a selecta viteza de aspirare. Acesta cantareste 6 kilograme, putand sa fie utilizat aproape de oricine, inclusiv de un copil sau de o persoana mai in varsta.

In concluzie, Samsung VCC52E5V36 este un aspirator bun. Doar uitandu-ne la pret ne dam seama ca nu are cum sa fie unul premium, dar consideram ca cei care se afla in cautarea unui model obisnuit vor putea fi multumiti. Singura sa problema notabila este reprezentata de sacii de hartie, dar si aceasta poate sa fie depasita cu un pic de atentie. In rest insa, aspiratorul functioneaza foarte bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *