Home / Aspiratoare / [REVIEW] ASPIRATOR VERTICAL ELECTROLUX ERGORAPIDO 2 IN 1 ZB3105

[REVIEW] ASPIRATOR VERTICAL ELECTROLUX ERGORAPIDO 2 IN 1 ZB3105

Fa din curatenia casei tale, o placere, alegand electrocasnicile potrivite. Achizitionarea unui aspirator poate parea un lucru banal, insa nu este deloc asa. In functie de nevoile tale, de cat de mare este locuinta ta sau de cati membri sunteti in familie, trebuie sa alegi aspiratorul potrivit. Gata cu oboseala dupa ce aspiri toata casa! Aspiratorul vertical Electrolux Ergorapido 2 in 1 iti va oferi toata libertatea de care ai nevoie, facand din curatenie o incantare!

Electrolux Ergorapido 2 in 1 ZB3105 – Descriere

Noul model de la Electrolux are un design deosebit si este disponibil intr-o gama variata de culori. Fiind un aspirator fara fir, acesta este dotat cu baterie cu litiu, ce are o independenta mult mai mare decat cea cu nichel. Bateria TurboPower face ca aspiratorul sa aiba o greutate mai mica si sa fie mai usor de manevrat. Incarcarea acumulatorului se face rapid si are o independenta de pana la 30 de minute, in conditii de utilizare economica, adica intr-o treapta de viteza inferiora si pe suprafete dure. Aspiratorul poate fi simplu achizitionat la pretul de 589,99 lei de pe Emag.

Multumita sistemului EasySteer, manevrabilitatea aspiratorului este de pana la 180 de grade. Peria regandita si reconceputa a aspiratorului ajuta la o curatare a tuturor tipurilor de podea. In functie de diferitele suprafete pe care le aveti de aspirat, aveti posibilitatea sa alegeti intre cele doua trepte de viteza. Dupa utilizarea aspiratorului, doar il asezati vertical in suportul sau pentru incarcare, iar aspiratorul va fi pregatit pentru o noua repriza de curatenie ca la carte!

De asemenea, in functie de marimea suprafetei pe care o aveti de curatat, puteti sa va folositi de functia 2 in 1 a aspiratorului. Unitatea de mana cu care este dotat acesta este usor detasabila si este ideala pentru a curata firmiturile din bucatarie, mobila din casa sau chiar interiorul masinii.

Aspiratorul vertical Ergorapido 2 in 1 este dotat cu Lumina Led DustSpotter. Aceasta va va permite sa vedeti exact cum curatati, fiind la o distanta foarte mica de suprafata cu care intra in contact, permitandu-va sa nu scapati din ochi nici cel mai mic fir de praf!

Electrolux Ergorapido 2 in 1 ZB3105 – Specificatii tehnice

Aspiratorul fara cablu este intotdeauna gata de utilizare, simplu si rapid de scos din suportul lui special pentru incarcare. Tipul de acumulator este LI-on si este reincarcabila. Tipul de aspirare este uscata si poate fi folosita pentru multiple suprafete.

Greutatea aspiratorului de la Electrolux este de aproximativ 3,5 kg, fiind foarte usor portabil. Aspiratorul poate fi foarte usor controlat de pe maner, in functie de nevoile dumneavoastra.

Acest model are o capacitate de colectare de 0,5 l si atinge o tensiune de 14,4 V. Filtrul aspiratorului este lavabil, ceea ce inseamna o durata de viata mult mai lunga, fiind mai indicat pentru mediu. De asemenea, functia de curatare rapida a filtrului va va permite sa va mentineti aspiratorul in forma

Aspirator vertical Electrolux Ergorapido 2 in 1 ZB3105 –Concluzii

Asadar, daca va doriti o curatanie caracterizata de libertate de miscare, de design modern si de tehnologii de ultima ora, aspiratorul acesta va deveni cel mai de incredere aliat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *