Home / Aspiratoare / [REVIEW] ASPIRATOR VERTICAL MULTIFUNCTIONAL ELECTROLUX ZB3106

[REVIEW] ASPIRATOR VERTICAL MULTIFUNCTIONAL ELECTROLUX ZB3106

Curatenia nu a fost niciodata mai simpla ca acum! Noul aspirator vertical multifunctional Electrolux ZB3106 este cel mai bun camarad al oricarei gospodine. Acesta iti poate oferi libertatea de miscare care de care ai atata nevoie, plus multe alte functii la care ai visat!

Aspirator vertical Electrolux ZB3106 – Descriere

Aspiratorul vertical, multifunctional, asa cum ii spune si numele este un aspirator 2 in 1, extrem de manevrabil si usor de folosit in orice ipostaza. Acest model de la Electrolux, asa cum ii spune si numele, este un model ergonomic si rapid, fara fir, oferind astfel o libertate de miscare extraordinara celui care face curatenie. Acesta poate fi achizitionat printr-o simpla vizita pe site-ul celor de la Emag la pretul de 789 lei si pe evoMAG la pretul de 952.52 lei

Verifica stocul pe eMag   Verifica stocul pe evoMAG

Acesta este dotat cu o baterie TurboPower cu litiu, cu o durata lunga de viata. Fata de o baterie de nichel, bateria de litiu, rezista de doua ori mai mult timp si face ca aspiratorul sa fie mult mai usor si mai simplu de manevrat. Curatenia nu va mai fi un efort, ci o simpla joaca de copii. Incarcarea baterii se realizeaza rapid si face ca aceasta sa functioneze peste 30 de minute, in conditii economice, pe suprafete dure si intr-o viteza inferioara. Cu ajutorul indicatorului montat la acest aspirator, veti fi notificat cand bateria necesita reincarcata si dumneavoastra puteti lua o bine meritata pauza!

Manevrabilitatea aspiratorului vertical este oferita de sistemul EasySteer, ce ii permite acestuia sa faca miscari de pana la 180 de grade. Aspiratorul este prevazut cu o perie reconceputa, pentru un design mai ergonomic si cu roti mari negre, care sa contribuie la flexibilitatea utilizarii lui si sa fie usor de manevrat pe orice tip de suprafata. Puterea este impartita in doua drepte si in acest mod, aveti posibilitatea sa alegeti in functie de ceea ce aveti de curatat. Dupa proces, aspiratorul se aseaza simplu in dispozitivul pentru incarcare, in aceeasi pozitie verticala.

Cel mai mare avantaj al acestui aspirator multifunctional, este unitatea de mana. Aceasta poate fi demontata usor si va permite sa curatati la propriu orice tip de suprafete! Puteti sa il folositi pentru spatiile inguste, pentru mobila din bucatarie pentru a strange orice firmitura sau chiar in interiorul masinii dumneavoastra.

Aspirator vertical Electrolux ZB3106- Specificatii tehnice

Tipul de aspirare este uscata, aspiratorul nu este dotat cu cablu si se alimenteaza de la acumulatorul propriu prin incarcare. Are o greutate foarte mica, de numai 3 kg, ceea ce il face foarte usor de utilizat pentru oricine si mai ales foarte usor de mutat dintr-o incapere in alta, in functie de necesitati.

Tehnologia BrushRollClean este conectata la o pedala, care printr-o simpla apasare va curata toate firele de par si scamele din perie. Si pentru o curatenie cu adevarat profesionala, aspiratorul este dotat cu lumina LED pentru a va permite sa vedeti exact cum curatati, chiar si in locurile intunecate.

Capacitatea de colectare este de 0,5 l, cu o tensiune de 14, 4 V si cu un nivel de zgomot de 79 db.

Aspirator vertical Electrolux ZB3106- Concluzii

Asadar, pentru o experienta placuta de curatare, aspiratorul multifunctional de la Electrolux inglobeaza toate calitatile necesare, fiind un produs avantajos referitor la raportul calitate-pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *