Home / Frigidere/Combine frigorifice / Review Combina frigorifica Arctic ANK316+

Review Combina frigorifica Arctic ANK316+

Arctic continua sa ramana o prezenta constanta in casele multor familii de la noi din tara. Este un brand care isi intelege clientii si care stie exact ce sa le ofere…electrocasnice ieftine si fiabile. Arctic ANK316+ este un astfel de model, care ofera un raport pret/calitate foarte bun si care este probabil cea mai ieftina combina frigorifica de 273 litri. In momentul de fata poate fi cumparata pentru doar 999 lei.

Aspectul exterior pune accent pe simplitate. Au fost inlaturate orice artificii cromatice, sau de design, pentru a oferi o combina simpla, de culoare alba. S-a dorit obtinerea unui pret cat mai mic de fabricatie, totusi, la anumite aspecte nu s-a facut rabat. Unul dintre aceste aspecte il reprezinta si manerele usilor care au fost integrate in usi. Este o caracteristica practica, nu doar estetica, deoarece tipul acesta de manere nu risca sa se rupa, la fel cum se poate intampla in cazul celor aplicate.

arctic-ank316_3

In partea superioara avem frigiderul, cu un volum net de 18 litri, care vine cu 4 rafturi metalice, 2 sertare pentru legume si fructe, si cu alte 3 rafturi pe usa frigiderului. In partea inferioara avem congelatorul, cu un volum net de 90 litri, care ofera 3 sertare pentru congelarea alimentelor.

Pe langa aspect si capacitate destul de mare, Arctic ANK316+ mai iese in evidenta si prin functionarea silentioasa si prin consumul redus de energie. Este o combina din clasa energetica A+, asa ca va avea un consum de 259 kWh/an.

Setarile de temperatura se fac foarte usor, prin intermediul termostatului cu care ne-am obisnuit. Ventiloatorul din interiorul frigiderului contribuie la distributia uniforma a aerului. Nu este cea mai eficienta solutie de pe piata, insa este una care isi va face treaba foarte bine.

Concluzii

Arctic ANK316+ este un model spatios, disponibil la un pret foarte bun. Pentru cei care nu au nevoie de foarte multa tehnologie si care cauta o combina frigorifica fiabila, cu o garantie de 5 ani, acest model este alegerea ideala.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *