Home / Aer conditionat / REVIEW – Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter, Aparat de aer conditionat

REVIEW – Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter, Aparat de aer conditionat

Astazi asistam la o incalzire globala accelerata, fapt pentru care am ajuns sa avem nevoie de aer conditionat in orice spatiu in care ne desfasuram activitate, fie acesta acasa sau la locul de munca.

Pentru a alege un aparat de aer conditionat potrivit nevoilor tale, trebuie sa ai in vedere 3 mari criterii in primul rand: aparatul trebuie sa aiba capacitatea sa raceasca rapid, trebuie sa fie cat mai accesibil vizavi de raportul calitate –pret si trebuie sa aiba un consum redus de energie electrica. Aparatul de aer conditionat Heinner HAC- 120WF-BK, disponibil pe Badabum, precum si in alte magazine online de electrocasnice este reprezentativ pentru aceste calitati.

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter, 12000 BTU- DESCRIERE

res_f3b36661d37e133b30f9ee1eb431dbc5_450x450_rl62

Pe scurt, aparatul de aer conditionat de la Heinner, se incadreaza in clasa A++, are posibilitatea de Wi-Fi Control, Design Vshape, functie ionizare, filtru High Density, Eco Mode, Mirror black, fiind foarte dotat din punct de vedere tehnologic.

Aparatul este exact ceea ce ai nevoie pentru zilele de vara toride, dar si pentru o iarna grea si geroasa. Indiferent de zona in care locuiesti, aparatul de aer conditionat creat de cei de la Heinner ofera o serie mare de avantaje. Acesta are un design moder, este usor de camuflat pe orice perete din casa sau de la birou, indicatoarele sale fiind acoperite de carcasa si vizibile doar atunci cand sunt in functiune.

Aparatul este suficient de puternic pentru a raci, dar si pentru a incalzi camere de dimensiuni mari, intr-un timp semnificativ scurt. Aparatul beneficiaza de o functie de restart, ideala atunci cand apar probleme la reteau de curent, acesta fiind capabil sa se reporneasca de la setarile stabilite anterior. De asemenea, este dotat cu o functie de auto-mentenanta, fiind capabil sa detecteze pierderile agentului frigorific si cu o functia de diagnosticare si functie de curatare automata.

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter, 12000 BTU- SPECIFICATII TEHNICE

Aparatul de aer conditionat gandit de cei de la Heinner are o capacitate de racire de 12000 BTU, cu o clasa de energie si de incalzire si de racire A++. Este usor de uilizat, fiind dotat cu telecomanda si afisaj LCD.

Printre functiile aparatului se numara dotarea cu WI-FI, timer, dezumidificare, auto restart si night mode.

Una dintre cele mai interesante functii cu care este prevazut, este cea de Forest Wind. Aceasta iti ofera un aer proaspat si racoros exact ca si cel din mijlocul padurii. Din punct de vedere al consumului de energie, functia Sleep iti ofera confort in timpul noptii, economisind considerabil si energie. Prin intermediul acesteia, aparatul creste sau scade automat tempeatuta cu un grad, apoi mentine temperatura inca 5 ore si se opreste singur.

O alta tehnologie incorporata, cea de DC Inverter, optimizeaza functionarea compresorului ajutand si aceasta la un consum de energie mai scazut si la reducerea zgomotului si la o fiabilitate crescuta.

Pentru o racire sau o incalzire rapida a unei incaperi, in functie de anotimp si de dorintele tale, functia Turbo este ideala. Aceasta este capabila sa creasca puterea aparatului pentru o perioada scurta de timp, oferindu-ti atmosfera pe care ti-o doresti.

Aparatul este de asemenea dotat cu un ventilator interior cu 12 trepte si unul exterior de 5 trepte, pentru un consum redus de energie. Functia de operare silentioasa iti ofera linistea de care ai nevoie, oferindu-ti posibilitatea sa opresti orice sunet sau afisare a displayului.

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter, 12000 BTU- CONCLUZII

Pro:

  • Numar mare de dotari.
  • Consum redus de energie.
  • Capacitate de incalzire si racire.

Contra:

  • Pret putin mai mare.
  • Telecomanda cu senzor sensibil

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *