Home / Masini de spalat / [REVIEW] Masina de spalat rufe Arctic AED6240A++

[REVIEW] Masina de spalat rufe Arctic AED6240A++

Arctic AED6240A++ este o masina de spalat rufe cu o capacitate buna de incarcare, cu un design elegant si cu un pret foarte accesibil. Este o alegere foarte buna pentru o familie care nu doreste sa investeasca foarte mult intr-o masina de spalat, dar care doreste un produs fiabil si economic. Pentru o perioada scurta de timp poate fi comandata de pe eMag cu un pret de 949 lei.

arctic-aed6240a_2

Designul putem spune ca este unul minimalist. Nu s-a pus accent pe estetica, toata atentia fiind concentrata pe detaliile tehnice. Exteriorul este complet alb, pe laterale se remarca modelul in S, care este o inventie brevetata Arctic, care reduce semnificativ vibratiile masinii in timpul centrifugarii.

Hubloul, cu deschidere de la dreapta la stanga, este suficient de mare pentru a incarca orice haina. Daca doriti insa sa spalati pilote, sau alte lenjerii mai voluminoase, veti avea un pic de dificultate. Deasupra hubloului gasim butonul rotativ pentru schimbatul programelor, in stanga acestuia sertarul pentru deterget=nti, iar in dreapta lui avem un ecran LCD inconjurat de  butoane care modifica setarile programelor de spalare.

Arctic AED6240A++ ofera o capacitate de incarcare de 6kg. Este un volum suficient pentru o familie mica, spre medie, cu tot cu copii mici. Viteza de centrifugare, de 1200 rpm, este una normala pentru aceasta capacitate de incarcare si este suficienta pentru a scoate rufele aproape complet uscate.

Cele 15 programe de spalare sunt cele standard. Gasim spalarea pentru bumbac, pentru haine sintetice si pentru haine delicate. Exista inclusiv un program scurt de spalare si unul pentru camasi. Ce nu gasim este programul pentru hainele bebelusilor, care ar fi fost de folos parintilor cu copii mici. Totusi, o simpla spalare si centrifugare suplimentara va avea acelasi rezultat.

AED6240A++ este incadrata in calasa energetica A++, insemnand un consum anual de curent de doar 173 kWh. Testul pentru consum a fost realizat folosind un ciclu de spalare normal, pentru bumbac, la 60 de grade. Daca folositi functia Eco Wash, acest consum va scadea, deoarece spalarea se va face doar cu apa rece.

Pentru persoanele care doresc sa spele in timp ce sunt plecati de acasa exista posibilitatea de amanare a pornirii cu pana la 24  de ore. Astfel, puteti lasa masina sa spele in timp ce sunteti la servici, urmand sa termine ciclul de spalare cu putin timp inainte sa ajungeti acasa.

O alta functie interesanta este si blocarea tastelor. Este o functie care in mod normal o gasiti doar la masinile de spalat mult mai scumpe. Cu aceasta functie nu trebuie sa va mai faceti griji ca umbla copiii la taste. Orice apasare accidentala, sau invartire de buton nu va mai avea nici un efect.

Incheiem spunand ca Arctic AED6240A++ este o masina perfecta pentru oricine isi doreste tehnologii de ultima generatie, la un pret mic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *