Home / Ghiduri / [REVIEW] MASINA DE SPALAT VASE COMPACTA BOSCH SKS51E22EU

[REVIEW] MASINA DE SPALAT VASE COMPACTA BOSCH SKS51E22EU

Ai o bucatarie mica si totusi vrei sa o utilezi complet? Poti profita de fiecare spatiu ramas liber, chiar si prin montarea unei masini de spalat vase. Un model de tip compact se remarca prin dimensiunile reduse, fiind prevazuta cu un singur sertar pentru vase. Aceasta poate fi pusa chiar pe perete sau pe un raft, efectiv este potrivita pentru orice spatiu. O astfel de masina de spalat vase compacta este cea de la Bosch SKS51E22EU. Aceasta poate fi achizitionata online cu o simpla vizita pe site-ul emag, la pretul de 1.498 lei.

1598.17 lei pe eMag

Pentru o spalare optima masina are un consum redus de apa, aproximativ 8 litri. Masina de la Bosch este prevazuta cu un senzor de incarcare, greutatea incarcaturii determinand volumul de apa ce urmeaza a fi folosit. De exemplu, la un numar mai mare de vase, pentru inmuierea acestora este nevoie automat de o cantitate mai mare de apa, iar pentru o incarcatura pe jumatate sau partiala, nivelul de apa si de energie va fi mai scazut. Cu toate acestea, cu doar 48 db ca nivel de zgomot, masina are o functionare foarte silentioasa.

res_f1423fe36f25cc04cc913d8b09eddadc_450x450_luat

Acest model de la Bosch, chiar daca este compact si are mai putin spatiu dedicat vaselor, are chiar si un sistem de protectie a paharelor. Pentru a asigura o spalare fara griji chiar si pentru paharele fragile, toate masinile de spalat vase de la Bosch (inclusiv acest model) sunt capabile sa regleze duritatea apei, deoarece este cunoscut faptul ca apa moale poate coroda sticla. Astfel, masina va va garanta o spalare perfecta a paharelor, in siguranta si cu un rezultat stralucitor!

Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU- Specificatii Tehnice

Usor de integrat in orice bucatarie, masina aceasta are doar 55 cm lungime. Cu o greutate de aproximativ 22 kg, masina compacta de la Bosch poate fi chiar montata pe perete sau asezata pe un blat sau raft din bucatarie dumneavoastra. Chiar daca este compacta, masina poate spala o singura data pana la 6 seturi, cu un consum de apa de doar 8 litri.

Consumul de energie electrica este A+ la spalare si A la uscare. La nivelul programelor, masina are un program eco ce spala la o temperatura de 50 de grade si un program normal. Ca functii, masina de spalay vase are: ActiveWater; brate de pulverizare curbate, un circuit electronic de regenerare a starii de dedurizare, detergent automat, motor Eco Silence Drive, senzor de idere, sistemul inclus de protectie a paharelor si optiunea de uscare intensiva.

Modelul de la Bosch vine in culoarea alba, are control mecanic si un numar de 5 programe. La capitolul accesorii, masina este dotata cu un cos pentru tacamuri.

Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU- Concluzii

Chiar daca este o masina mai scumpa din punct de vedere al pretului, dotarile si calitatea masinii merita investita facuta pentru orice gospodina. Flexibilitate, economie de timp si de bani si mult mai mult timp liber!

1598.17 lei pe eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *