Home / Pentru casa / Pentru bucatarie / [REVIEW] PLITA INCORPORABILA ELECTROLUX EHH4654HFK

[REVIEW] PLITA INCORPORABILA ELECTROLUX EHH4654HFK

Pentru ca locul perfectiunii este in bucatarie, plita incorporabila Electrolux EHH4654HFK va ofera posibilitatea de a gati pentru dumneavoastra sau pentru familia dumneavoastra ca un bucatar profesionist.

Plita incorporabila cu inductie este ideala pentru o gatire rapida si eficenta, acest model fiind dotat cu functia PowerBooster, prin intermediul careia caldura generata este amplificata mai rapid si mai intens fata de alte plite de acest gen. Plita de culoare neagra, este prevazuta cu patru zone de gatit, fiind usor de incorporat in orice tip de bucatarie, oferind senzatia de eleganta si profesionalism. Aceasta plita poate fi foarte simplu achizitionata de pe Emag la pretul de 1.999 lei.

Cu ajutorul acestei plite puteti foarte usor doar sa rumeniti ceva simplu in tigaie sau sa faceti apa sa fiarba doar in cateva secunde, economisind astfel timp, energie, si totusi beneficiind de o mancare sanatoasa si gustoasa. Plita de la Electrolux este una de ultima generatie din punct de vedere al tehnologiei, fiind dotata cu comenzi DirectAcces, ce permit ca prin atingere sau glisare sa setati nivelul de gatire. Aceste comenzi sunt usor de accesat doar printr-o singura atingere fina si delicata, totul fiind complet intuitiv.

Cronometrul plitei incorporabile de la Electrolux, este o functie foarte importanta in orice bucatarie. Prin setarea cronometrului, acesta dezacvtiveaza automat plita la sfarsitul perioadei de gatit si va lasa sa stiti ca masa este gata, emitand un simplu semnal sonor.

ELECTROLUX EHH4654HFK – Specificatii tehnice

electrolux-ehh4654hfk

Plita incorporabila Electrolux EHH4654HFK este de ultima tehnologie, insumand o serie de specificatii foarte moderne, insa totodata foarte usor de utilizat si aplicat, intr-un mod chiar intuitiv.

Dotata cu 4 zone de gatit, plita cu inductie dispune de un control frontal al butoanelor si are o putere de 7400 W. Poate fi integrata in orice tip de bucatarie sau in orice design de mobilier, deoarece vine cu un cablu de alimentare de 1,5m, suficient de lung pentru a fi conectat la orice priza din bucatarie.

Din punct de vedere al esteticii, are rama cu muchie tesita si are dimensiuni cuprinse intre 59 x 52 de cm si nisa de 56 x 49 cm. Este construita din sticla ceramica de culoarea neagra si este foarte rezistenta la orice tip de vase doriti sa folositi in bucataria dumneavoastra.

Plita este dotata cu functie de blocare butoane si functie de siguranta copii, avand si indicatori digitali pentru toate zonele de gatire, pentru o folosire mult mai optima fata de alte plite incorporabile din care putem alege. La nivelul functiilor si optiunilor cu care aceasta este dotata, trebuie mentionate functiile de oprire si pornire pentru intreruperi scurte, incalzirea rapida automata, tehnologia prin atingere si culisare, extrem de ingenioasa si de usor de folosit. Totodata, cronometrul si EcoTimer-ul, ajuta la un consum de energie optim si la o gatite perfecta. Cel din urma, este gandit in asa fel incat sa opreasca procesul de incalizire cu putin inainte de terminarea gatitului. Astfel, caldura reziduala este folosita foarte eficient pentru a finaliza procesul de gatire, fara implicarea altor resurse energetice.

Plita poate fi foarte usor curatata printr-o solutie speciala de plite vitroceramice, mentinandu-si stralucirea si culoarea o perioada foarte indelungata de timp si de asemenea fiind protejata pe viitor.

ELECTROLUX EHH4654HFK – Concluzii

Aceasta plita incorporabila este o investitie ce merita facuta pentru orice bucatarie, datorita numarului mare de functii si tehnologii ce vin la pachet din partea celor de la Electrolux.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *