Home / Aspiratoare / [REVIEW] Rowenta Compact Power 3A RO3724, aspirator fara sac cu filtrare dubla

[REVIEW] Rowenta Compact Power 3A RO3724, aspirator fara sac cu filtrare dubla

Aspiratoarele fara sac sunt o alternativa economica la clasicele aspiratoare cu care am fost obisnuiti. Daca te-ai saturat de schimbat, sau de golit, sacii si daca nu doresti sa faci o investitie foarte mare, atunci un aspirator fara sac este alegerea cea mai buna. Rowenta Compact Power 3A RO3724 este recomandarea noastra de astazi, deoarece vine echipat cu un sistem de filtrare dublu, pentru ca este mic, usor de manevrat si pentru ca poate fi comandat acum cu o reducere de 30%.

Inca de la prima vedere se remarca dimensiunile reduse si forma ergonomica. Contrastul dintre portocaliu si negru produce un efect cromatic foarte placut, care atrage privirile. Rotile de mari dimensiuni fac manevrarea sa fie foarte usoara. In plus, tot aspiratorul face ca manevrarea sa se faca cu usurinta. Recipientul are un volum de 1.5 litri, iar greutatea totala a lui Rowenta Compact Power 3A RO3724 este de doar 4.5 kg, asa ca ridicatul si caratul nu vor prezenta dificultati.

De retinut ar fi ca 3A RO3724 este un aspirator care a obtinut rezultate foarte bune la aspirarea pe suprafete dure. Asta nu inseamna ca pentru mochete, sau covoare este de neglijat. Datorita periei incluse in pachet se va descurca exemplar indiferent de suprafata pe care doriti sa o curatati. Aceste rezultate sunt obtinute si datorita noului cap de aspirare Rowenta, care reuseste sa absoarba cu pana la 30% mai multa murdarie decat un cap normal.

In ceea ce priveste filtrarea, Rowenta Compact Power 3A RO3753 vine dotat cu doua tipuri de filtre: un filtru din spuma, situat in partea din fata a motorului si un filtru positionat inainte de evacuarea aerului. Impreuna reusesc sa capteze pana la 99.98% din particulele de praf. Este o proportie foarte buna in special pentru persoanele care sufera de astm, sau de boli respiratorii provocate de acarieni.

rowenta-compact-power-3a-ro3724_3

Motorul nu este unul foarte puternic, cel putin in specificatii (750 W). Totusi, datorita tehnologiilor de aspirare imbunatatite, putem compara performantele cu ale unui aspirator cu o putere de 1800W.

Stim ca la majoritatea aspiratoarelor fara sac recipientul de colectare este cel mai greu de golit si curatat. Ei bine, nu este cazul si aici. Detasarea de aspirator, golirea si spalarea se fac cu foarte mare usurinta, iar pe interiorul recipientului nu va mai ramane nici o irma de murdarie. Pentru a imbunatatii filtrarea aspirarea si filtrarea este recomandat sa spalati ambele filtre de aer periodic. In functie de stilul vostru de aspirare, este recomandat sa faceti aceasta operatiune o data la 2-4 luni.

Recipietul are un volum de 1.5 litri, care poate parea putin la prima vedere, insa sunt suficienti pentru aspirarea unei case de 120 metri patrati de 2-3 ori, inainte sa fie necesara golirea. Pentru o ergonomie si mai buna, cablul are o lungime peste medie, astfel ca ofera o raza de actiune de 9 metri. Desi are si un maner ergonomic, care il face foarte usor de transportat, stiu ca toata lumea va trage de aspirator dintr-un colt in celalalt al case. Ei bine, inginerii de la Rowenta s-au gandit la acest lucru, asa ca plasticul din care este confectionat furtunul si prinderea sunt destul de rezistente pentru a face fata oricarei provocari.

Ca si accesorii veti gasi in pachet peria standard, accesoriul pentru spatii inguste, tubul telescopic si inca o perie suplimentara.

Concluzii

Rowenta Compact Power 3A RO3753 este un aspirator foarte bun, ergonomic, usor de folosit si de depozitat, care ofera un raport pret/calitate excelent. Indiferent de suprafata pe care doriti sa o aspirati, acest mic aspirator se va dovedi un foarte mare ajutor.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *