Home / Ghiduri / [REVIEW] TELEVIZOR LED HORIZON, 61 CM, 24HL719H, HD

[REVIEW] TELEVIZOR LED HORIZON, 61 CM, 24HL719H, HD

Doresti sa iti achizitionezi un nou televizor, insa nu stii ce sa alegi? Intr-adevar, la momentul actual piata de TV-uri din Romania ofera o multitudine de posibilitati. Si pentru ca tu nu iti doresti mai mult decat o experienta vizuala buna, un spectacol de culori si de lumina si un raport convenabil calitate pret, Televizorul LED Horizon, diagonala 61 de cm, 24HL719H, HD este alegerea perfecta.

Datorita diagonalei sale si al aspectului simplist, datorat liniilor subtiri negre si la granita dintre lucios si mat, acest televizor se potriveste in orice locuinta, in orice incapere. Chiar daca nu este un Smart Tv, raportat la pret-calitate, acest model de la Horizon va raspunde multor dintre dorintele tale. Tehnologia LED ofera un foarte bun contrast al imaginilor, atat intre nuante inchise de negru cat si intre cele mai stralucitoare detalii de lumina. Claritatea imaginii este deosebit de crescuta, iar culorile sunt pline de stralucire si extrem de vibrante.

horizon-61-cm-24hl719h

Chiar daca beneficiezi de cele doua mari plusuri ale televizorului, contras si luminozitate de rang superior, garantat, te vei putea bucura si de o lunga durata de viata a acestui model de la Horizon. Mai mult, ecranul foloseste un consum redus de energie, scutindu-te de grija facturilor si a cheltuielilor. Poti achizitiona simplu acest TV de pe emag, la pretul de 595 lei.

Sistemul Clear Motion Engine ce se afla in dotarile modelului 24HL719H, este cel ce iti ofera claritatea pe care o doresti chiar si in imaginile aflate in miscare. Combinand o procesare video unica, un numar mare de cadre pe fiecare secunda, o rata de improstarea a fiecarui cadru si o tehnologie avansata ce regleaza lumina de pe fundal, acest televizor iti garanteaza o claritate de exceptie la orice fel de imagini.

Folosind functia integrata de PVR a televizorului tau, poti inregistra toate filmele sau emisiunile preferate pe care nu ai timp sa le vezi, bucurandu-te apoi de o imagine HD impreuna cu cei dragi.

Televizor LED Horizon, 61 cm, 24HL719H, HD- Specificatii Tehnice

Cu o diagonala de 61 de cm, televizorul Horizon are cateva specificatii tehnice notabile. Acesta nu este un Smart Tv, insa compenseaza prin rezolutia High Definition, prind displayul de tip Edge Led si prin caractesticile superioare ale imaginii precum Clear Motion Rate 100. Rezolutia ecranului este de 1366 x 768 pixeli.

Acest model al celor de la Horizon are un player multimedia integrat, oferindu-ti astfel mai multe posibilitati de folosire a Tv-ului in timpul tau liber, fie pentru relaxare sau distractie. Televizorul are un port HDMI, un minijack pentru conectarea castilor, intrare PC si intrare USB 2.0 pe care o poti folosi sa urmaresti imaginile sau filmele tale preferate, fara sa mai ai grija CD-urilor sau a DVD-urilor.

Culoarea in care este disponibil televizorul de la Horizon este negru, iar greutatea sa ajunge undeva la 3,8- 3,9 kg. Nu consuma mai mult de 25 W, iar accesoriile cu care vine insotit sunt telecomanda potrivita tuturor functiilor sale si 2 baterii de tip AAA pentru utilizarea acesteia.

Televizor LED Horizon, 61 cm, 24HL719H, HD- Concluzii

In final, pentru o experienta relaxanta, marcata de culori vibrante si o calitate deosebita, puteti alege modelul cu LED 24HL719H de la Horizon pentru a va bucura de o experienta vizuala buna si un pret potrivit.

579.99 lei pe eMag  662.48 lei pe Badabum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *