Home / Frigidere/Combine frigorifice / [REVIEW] Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA

[REVIEW] Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA

Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA este o combina frigorifica performanta, din gama premium, un model aproape perfect. Temperatura si umiditatea sunt controlate constant datorita tehnologiei al 6-lea simt, pentru a pastra alimentele proaspete un timp cat mai indelungat. In plus, este o combina Full No Frost. Cine a avut ocazia sa vada un astfel de sistem de racire in actiune stie ca este cel mai bun de pe piata.

Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA – Design

Aspectul este modern, avand un exterior din inox anti amprenta, manere integrate in usi, dozator de apa si panou de control cu functie touch. Nu este o combina foarte inalta. Are o inaltime de 188 cm, ceea ce inseamna ca inclusiv rafturile de sus vor putea fi accesate cu usurinta. Designul este unul dintre punctele forte ale acestei combine. Indiferent de locul in care o veti incadra cu siguranta va atrage toate privirile.

whirlpool-bsnf-8451-ox-aqua_2

Interiorul este bine compartimentat si se aseamana cu restul combinelor Whirpool din aceasta gama. In frigider (care ofera un volum de 218 litri) avem la dispozitie 2 rafturi pentru legume si fructe, pozitionate pe toata latimea combinei, 3 rafturi din sticla securizata, un suport din inox pentru sticle, iar pe usa mai gasim inca 2 spatii pentru depozitare. Un mare minus (din punctul nostru de vedere) este lipsa mai multor spatii de depozitare pe usa frigiderului. Lipseste si spatiul pentru sticlele inalte. Din pacate rabatul la etajerele de pe usa a fost facut datorita dozatorului de apa, care ocupa o buna bucata din usa. Totusi dozatorul este o aditie placuta pentru aceasta combina frigorifica. Posibilitatea de a avea apa rece si purificata cu doar o singura apasare de clapeta este un avantaj foarte mare.

In congelator aranjarea este exact asa cum ne-am obisnuit de la gama premium Whirpool. Avem la dispozitie 3 sertare cu dimensiuni diferite si un dozator pentru gheata. Cei 94 de litri ai congelatorului vor fi suficienti pentru aproape oricine. Bineinteles ca la taiatul porcului nu veti reusi sa inghesuiti intregul animal in congelator, dar pentru asta exista lazile frigorifice.

 

Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA – Specificatii tehnice

BSNF 8451 OX AQUA este o combina economica si silentioasa. Este incadrata in clasa energetica A+, rezultand un consum anual de curent de doar 300 kWh. Este un consum normal pentru aceasta clasa energetica si pentru volumul combinei. Zgomotul produs atinge cota de 49 dB, care este mai mic decat ceea ce ne-am fi asteptat de la aceasta combina.

Sistemul de racire Full No Frost garanteaza ca nu va mai trebui niciodata sa dezghetati manual nici congelatorul, nici frigiderul. Pe langa aceasta, tehnologia al 6-lea simt imbunatateste semnificativ capacitatea de refrigerare, mentinand umiditatea si temperatura la un nivel optim pentru a pastra alimentele proaspete o perioada cat mai lunga de timp. Datorita acestei tehnologii alimentele sunt mentinute un timp cu pana la 60% mai lung decat in cazul combinelor fara acest sistem.

 

Concluzii

Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA este o combina performanta pe care ti-o doresti de la prima vedere. Pretul este totusi un mare impediment, chiar daca raportul pret/calitate este unul foarte bun. Desi nu recomandam acest lucru, aceasta combina poate fi achizitionata si in rate, de la 120 de lei / luna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *