Home / Ghiduri / Samsung RT38FEAADSP, un frigider imens, de calitate premium

Samsung RT38FEAADSP, un frigider imens, de calitate premium

Frigider de capacitate mare Samsung RT38FEAAD

Atunci cand un aparat electrocasnic primeste clasificare de produs de calitate premium, in calcul este luat atat gradul de functionalitate si utilitate al acestuia, dotarile, dar si firma de la care provine. Iar un produs de la Samsung are toate sansele sa fie unul premium, gigantul sud coreean aducand pe piata unele dintre cele mai bune variante in ceea ce priveste modelele de electrocasnice.

Frigiderul Samsung RT38FEAAD poate fi si el inclus in clasa premium, in special gratie volumului sau imens (asemanator cu cel al unei combine frigorifice), dar si a sistemelor si tehnologiilor moderne care vin in ajutorul cumparatorilor.

385 l pentru  utilizare integrala

Cand am spus ca Samsung RT38FEAAD este comparabil din punct de vedere al volumului cu o combina frigorifica, nu am exagerat, atat frigiderul cat si congelatorul avand o capacitate imensa. Impreuna, cele doua au nu mai putin de 385 de litri, volum la care nici macar unele combine nu ajung.

Frigiderul, care are un numar de trei rafturi, trei suporturi pe usa si un compartiment pentru legume si fructe are o capacitate de 298 l, asa ca niciun posibil cumparator nu va putea fi vreodata nemultumit ca nu are unde sa depoziteze mancarea. Iar congelatorul vine si el cu 87 de litri si un raft din plastic, dar si cu un ice maker util. Atat frigiderul cat si congelatorul beneficiaza enorm de pe urma sistemului No Frost, cu ajutorul caruia depunerile de gheata sunt eliminate si deci nu mai este nevoie de o dezghetare manuala.

Sistem Multiflow pentru ca alimentele sa fie mentinute proaspete cat mai mult timp

Samsung RT38FEAAD isi demonstreaza calitatea premium si prin sisteme si functiile integrate. In primul rand se remarca sistemul Multiflow care permite circulatia aerului in tot frigiderul, produsele fiind tinute la acelasi nivel de temperatura ideala pentru ca ele sa fie mentinute proaspete pentru un timp cat mai indelungat. In plus, datorita unor garnituri care etanseaza spatiul interior, umiditatea este metinuta in afara frigiderului, ceea ce ajuta de asemenea la mentinerea prospetimii frunctelor si legumelor. Iar pentru verile calduroase, pe usa exista si un dozator care raceste pana la 5 litri de apa.

Clasa energetica este A+, iar consumul anual se ridica la 298 KW. In conditiile in care vorbim despre un model cu o capacitate atat de mare, eficienta energetica este una ridicata, acesta fiind un alt avantaj al frigiderului. Se pot face astfel si economii de bani, nu doar de efort.

Setarile temperaturii se realizeaza cu ajutorul unui display digital situat in partea de sus a aparatului. Din fericire, acesta nu este foarte inalt, asa ca majoritatea proprietarilor nu vor avea probleme sa ajunga. Acesta este insa doar unul dintre avantajele propuse de Samsung RT38FEAAD, un frigider eficient din punct de vedere termic, mai mult decat incapator si care nu presupune niciun efort pentru dezghetare, facand acest lucru de unul singur. Asadar, toti cei interesati de achizitionarea unui model de calitate premium se pot gandi cu incredere la acesta, chiar daca si pretul este unul pe masura calitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *