Home / Aragaz / Set aragaz Bleuet Micro plus + cartus CV 300

Set aragaz Bleuet Micro plus + cartus CV 300

Cu un design modern si inovator, setul de aragaz CV 300 atrage atentia celor din jur. Daca iti doresti un produs eficient si performanta, cu siguranta aceasta alegere este una mai mult decat inspirata. Raportul calitate-pret este unul avantajos, iar costurile finale sunt accesibile oricarui buzunar. Mai mult decat atat, aragazul are o putere de pana la 1300 W ceea ce inseamna ca reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Cele mai savuroase preparate pot fi acum gatite direct in mijlocul naturii fara prea mari batai de cap.

Autonomia produsului este de 2.4 h, iar puterea de pana la 1300 W este suficienta pentru a raspunde necesitatilor zilnice. Gospodinele pot pregati mancaruri savuroase si gustose pentru toti membrii familiei, in timp ce alimentele deja gatite sunt mult mai usor de incalzit.

De asemenea, bratele rabatabile permit transportarea cu usurinta, in timp ce butonul ergonomic asigura un control perfect in orice moment al zilei. Dimensiunile compacte sunt cele care permit depozitarea cu usurinta fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *