Home / Oale inductie / Set oale din inox, Royalty line, 12piese

Set oale din inox, Royalty line, 12piese

Setul de oale Royalty line are 12 piese, mai exact o tigaie, cinci oale si sase capace. Oalele sunt de dimensiuni si capacitati diferite. Toate au capacele din sticla foarte rezistente si capacitati variate. Sunt ideale atunci cand vrei sa faci o masa interesanta pentru intreaga familie sau pentru musafiri.

Materialele din care se fac aceste oale sunt de o calitate foarte buna si sunt sigure si nu polueaza. Sunt facute din ceramica motiv pentru care nu vor lipi mancarea. Toate produsele vor fi facute in cele mai bune conditii fara a arde sau fara a lipi.

Oalele din acest set sunt potrivite si pentru plitele cu inductie dar si pentru cele care functioneaza cu gaz, cu halogent sau cu curent electric. Raportul intre pret si calitate este unul super bun si nicaieri nu vei gasi o oferta mai buna. Daca prinzi si reducerile lucrurile se vor imbunatati clar si de aceea cea mai buna alegere a tuturor gospodinelor si a bucatarilor este acest set de oale. Capacele sunt foarte rezistente si nu se vor sparge atunci cand cad. In plus, vei putea oricand sa gatesti cele mai bune preparate dupa cum spun si recenziile care fac ca setul sa fie alegerea ideala.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *