Home / Televizoare / Smart Tv Lg 32LB5820 – review

Smart Tv Lg 32LB5820 – review

Review Smart Tv 32LB5820

Aspect

Lg 32LB5820 este un televizor Smart  de la Lg cu diagonala de 81 cm si iluminare LED . Carcasa este de culoare argintie iar partea din spate de culoare alba .

Designul este tipic pentru un Lg – logo-ul dispus putin mai jos ca rama iar standul de masuta din 2 L – uri dispuse in lateralele tv-ului. Trebuie atentie la spatiul de asezare pentru ca ocupa un loc mai mare pe o masuta sau mobilier datorita formatului standului .

Conexiuni

Ca la majoritatea televizoarelor Led din 2015 nu lipsesc conexiunile HDMI , USB , CI + si multe altele prezentate mai jos .

t CI+

HDMI
PC Audio In

Iesire audio digitala (optica): 1

Intrare USB 2.0: 3

Intrare video composite: 1

Intrari component: 1

Porturi HDMI: 3

Imagine si sunet

Avem un televizor care are o nota extrem de buna de la cumparatori . Imaginea este foarte buna , contrastul si el de asemenea , iar nivelul de negru este unul peste medie . Imaginea este uniforma pe tot ecranul si culorile sunt decente . Sufera in schimb pe cadrele rapide si in general pe tot ce inseamna clipuri cu multe miscari ale camerei pentru ca procesarea se face la 50 HZ ( 100 HZ MCI ) . Apare un usor tremur si unele obiecte din fundal nu se mai vad coerent producand un efect suparator pentru cel care vizioneaza . Si luminozitatea este putin mai redusa decat la modele similar de la Philips sau Sony .

Sunetul nu este punctul forte al lui LG 32LB5820  dar sonorul la filme se aude ok  . Pe partea muzicala nu sunt reproduse prea bine frecventele medii si joase . Reglajele de sunet si presetarile audio  nu aduc foarte multe schimbari .

Smart TV si alte optiuni

Acest model nu vine cu Web OS ca alte Smart Tv-uri LG sin serii superioare ( ex Lg 32LB650 ) . Din review-urile celor ce l-au cumparat se misca destul de ok pe Internet ( in browser ) si o parte din aplicatii ( Youtube , SeeNow ,etc) .  Are conexiune WI-Fi built-in deci il putem conecta fara fir la Internet cu ajutorul router-ului ( la fel ca laptop-ul sau tableta). Este compatibil cu kiturile mouse + tastatura wireless ( cele de PC ) si suporta Magic Remote de la Lg pe care trebuie sa o cumparam separat .

Reda majoritatea fisierelor video AVI ,MKV,etc de pe HDD_urile externe sau flash USB-uri . Sunt recunoscute subtitrarile si majoritatea codecurilor audio – un procentaj de 80 85 % .

Are si Miracast ca optiune , astfel ca putem afisa direct de pe smartphone sau tableta imagini pe Lg 32LB5820 fara un cablu , direct prin conexiune Wi-Fi .

Concluzie si pret

Este un televizor bun care a primit note mari de la cei care l-au cumparat . Pretul nu este nici mare si nici mic ci unul corect pentru un Smart TV  de la LG cu specificatii bune  – undeva la 1300 -1500 lei .

Plusurile acestui Smart Tv :  WiFi incorporat , consum mic de energie si de asemenea foarte fiabil . Ca minusuri raman cele legate de calitatea sunetului si luminozitatea ecranului – sacadarea imaginilor rapide .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *